Serialul în care a jucat preşedintele Ucrainei, Volodomir Zelenski, succes răsunător. Televiziunile din întreaga lume vor drepturi de difuzare

Serialul în care a jucat preşedintele Ucrainei, Volodomir Zelenski, este acum în centrul atenției și toate televiziunile vor să îl difuzeze.
Serialul în care a jucat preşedintele Ucrainei, Volodomir Zelenski, succes răsunător. Televiziunile din întreaga lume vor drepturi de difuzare

Serialul în care a jucat preşedintele Ucrainei se bucură actualmente de o popularitate foarte mare. Serialul “Slujitorul poporului” a stârnit interesul tuturor pe fondul evenimentelor recente și televiziuni din toată lumea se zbat să obțină drepturile de difuzare.

Volodimir Zelensky a interpretat rolul unui profesor de liceu

În 2015, fostul actor și comedian Volodimir Zelenski l-a interpretat pe Vasiliy Petrovici Goloborodko, un profesor de liceu. Acesta a fost propulsat la președinție după ce videoclipul unui student cu el denunțând corupția oficială în Ucraina a devenit viral. Goloborodko se străduiește să conducă țara în timp ce evită avantajele de a fi lider, păstrându-și viața normală.

Serialul s-a bucurat de un real succes în Ucraina, unde a rulat timp de trei sezoane. În contextul evenimentelor actuale din Ucraina, interesul pentru acest serial a atins apogeul. Zelenski a devenit eroul națiunii, în timp ce-și apără poporul de invazia rusă. Iar în acest timp serialul care l-a făcut cunoscut înainte să devină președinte a stârnit acum interesul tuturor.

Serialul în care a jucat preşedintele Ucrainei, Volodomir Zelenski, succes răsunător

Eccho Rights a distribuit programul, realizat de Studioul Kvartel 95 al lui Zelenski, de la lansare. Partenerul de conducere al companiei, Nicola Soderlund, a declarat că vânzările au crescut în mod neașteptat în ultimele zile, considerând interesul pentru program „remarcabil”.

„Este deja un spectacol destul de vechi”, a explicat el. „Dar, desigur, date fiind circumstanțele, a devenit foarte, foarte, foarte interesant pentru toată lumea.”

Channel 4 a anunțat că deține drepturile pentru “Slujitorul poporului” în Marea Britanie și intenționează să difuzeze primul episod cât mai curând, alături de o emisiune de actualitate despre Zelenski. Compania de distribuție Eccho Rights a raportat contracte pentru drepturile de difuzare încheiate în Orientul Mijlociu, Grecia și România. De asemenea, alte contracte au fost încheiate și cu radiodifuzori din Bulgaria, Moldova, Estonia, Franța, Finlanda sau Georgia.

„Oamenii sunt surprinși că un comedian poate fi un politician, dar el a fost”, a delarat Soderlund. „Abilitățile lui de a transmite mesaje convingătoare oamenilor, ceea ce trebuie să faci dacă ești gazdă TV, l-au ajutat foarte mult să devină politician.”

Eccho Rights a donat 50.000 de euro Crucii Roșii Ucrainene, sumă care ar trebui să compenseze banii pe care i-au câștigat din vânzarea spectacolului.

Serialul în care a jucat preşedintele Ucrainei, Volodomir Zelenski, a caștigat și mai multe premii. „Slujitorul poporului” a câștigat premiul pentru cel mai bun serial de lungmetraj la Premiile Teletriumph din Ucraina și  premiul Gold Remi pentru comedie de televiziune la World Fest 2016 din Houston.

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
8.4 218 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii
  • Merita respect sî admiratie intregul popor ucrainian soldati barbati femei copii Isi iubesc țara, o dovada puternica de curaj sî patriotism✌️🙏

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *