Sfârșitul lui Putin, prezis de vraciul minune al Rusiei. Unde și când va muri liderul rus

Alexander Kantonistov a prezis unde și când va muri Vladimir Putin.
Sfârșitul lui Putin, prezis de vraciul minune al Rusiei. Unde și când va muri liderul rus

Alexander Kantonistov este un cunoscut vraci din Rusia. Recent, acesta a făcut o previziune despre sfârșitul lui Vladimir Putin, iar veștile pentru liderul de la Kremlin nu sunt deloc bune. Kantonistov afimră că președintele rus se va confrunta în perioada următoare cu tentative de otrăvire și agresiuni fizice împotriva sa. Iată când și unde crede vraciul că va muri Vladimir Putin.

Sfârșitul lui Putin, prezis de vraciul minune al Rusiei. Când va muri liderul rus

Potrivit lui Alexander Kantonistov, pentru Vladimir Putin urmează o perioadă extrem de dificilă. Președintele rus se va confrunta cu „încercări de otrăvire” și „agresiuni fizice împotriva sa”, iar „tulburările mentale” îi vor afecta deciziile.

„De la începtul lunii iunie începe cea mai critică perioadă din viața lui Vladimir Putin, vor exista încercări de otrăvire și agresiuni fizice împotriva dictatorului”, a declarat Kantonistov.

„Putin este posibil să-și intensifice mania persecuției, tulburările mintale, care îi vor afecta deciziile privitoare la conducerea Federației Ruse. Represaliile s-ar putea intensifica, oamenii lui vor părea ca niște trădători. Acest lucru îl va conduce la acte imprudente, care îi vor face rău în viitor”, a mai punctat acesta.

Vraciul afirmă că Vladimir Putin își va găsi sfârșitul la finalul acestei veri sau începutul toamnei, în biroul său.

„Apogeul lui Putin se observă în august-septembrie 2022. În această perioadă, probabilitatea morții sale este foarte mare. Cel mai probabil, asta va veni la biroul său”

Lavrov susține că Vladimir Putin este perfect sănătos

În ultima perioadă, au apărut informații potrivit cărora starea de sănătate a lui Vladimir Putin nu este deloc una bună. La mijlocul acestei luni el ar fi suferit o intervenție chirurgicală, după ce s-ar fi descoperit că este bolnav de cancer.

Pe marginea stării de sănătate a liderului rus a vorbit și ministrul Afaceriloe Externe de la Moscova Serghei Lavrov. Diplomatul a declarat că Putin este perfect sănătos.

„Știți, președintele Putin apare în public în fiecare zi. Îl puteți vedea pe ecrane, îi puteți citi discursurile, îi puteți asculta discursurile. Nu cred că oamenii sănătoși la cap pot vedea în acest om vreun simptom de boală”, a răspuns Lavrov.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
6.1 133 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii
  • Putin este perfect sănătos,, dar americanii ii vor face de petrecanie, este f inteligent un patriot cu buna credința,luptător pt dreptate singurul, și înlăturarea nazismului,, sper sa ca americanii sa rateze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *