Sfatul de aur pe care Bella Santiago l-a primit de la Teo Trandafir: „Oamenii simt care este adevărul” EXCLUSIV

Filipineza are ambiții mari: „Vreau să vorbesc cât mai corect limba română, așa cum vorbește Teo”.
Sfatul de aur pe care Bella Santiago l-a primit de la Teo Trandafir: Oamenii simt care este adevărul EXCLUSIV

Bella Santiago a cucerit românii cu vocea ei excepțională, iar acum face echipă cu Teo Trandafir și Mihai Mitoșeru pentru Teo Show. Vedeta este extrem de bucuroasă pentru o nouă etapă din cariera ei. Aceasta ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care ne-a vorbit despre emisiune, dar și despre cum arată programul ei acum.

Pe lângă faptul că este frumoasă și talentată, Bella Santiago este și ambițioasă. Aceasta și-a dorit mult să apară într-o emisiune, astfel că a acceptat noua provocare profesională. Artista ne-a mărturisit că se înțelege extrem de bine cu echipa show-ului:

„Mi-am dorit foarte mult să fac parte dintr-o emisiune. Mi se pare foarte interesant să cunosc cât mai multă lume. Mă înțeleg foarte bine cu colegii, noi am ieșit de multe ori la restaurant ca să ne cunoaștem cât mai mult”.

Cum a ajutat-o „Bravo, ai stil! Celebrities” pe Bella Santiago

Bella Santiago a făcut parte din cel mai recent sezon „Bravo, ai stil! Celebrities”. Multe persoane au îndrăgit-o instant. Cântăreața ne-a dezvăluit că emisiunea a ajutat-o foarte mult pe plan vestimentar, căci este mult mai atentă la modul în care se aranjează:

„Bravo, ai stil” m-a ajutat foarte mult atunci când vorbim de haine, de cum mă aranjez sau de cum ies din casă”.

Noua vedetă de la Teo Show

Ce sfat i-a oferit Teo Trandafir

Frumoasa artistă face echipă pe micile ecrane cu Teo Trandafir și Mihai Mitoșeru. Vedeta de televiziune i-a oferit un sfat de aur, anume să fie naturală și să își expună adevărata personalitate:

„La prima întâlnire, Teo mi-a zis să fiu naturală, să fiu cum sunt eu de obicei. Astfel că așa fac. De asemenea, a spus că dacă ești tu cu adevărat și pe sticlă, oamenii simt care este adevărul și care nu este. Cred că acesta este secretul”.

Visează să devină mămică pentru a doua oară

Bella Santiago se bucură de o relație superbă cu soțul ei și de o minunată fiică, rodul unei relații anterioare. Ea își dorește să devină mămică pentru a doua oară, ba chiar, s-ar bucura enorm dacă ar rămâne însărcinată cu gemeni.

„Da, tot mă gândesc să fac un bebeluș sau doi, gemeni. Tot timpul mă gândesc că vreau să fiu gravidă, dar încă nu sunt. Aștept și îmi doresc”, a explicat frumoasa cântăreață.

Bella Santiago: „Îmi place să fiu ocupată”

Carismatica filipineză are un program extrem de încărcat. Aceasta își duce micuța la școală, apoi se duce la emisiune. Ulterior, ea rezolvă anumite lucruri care țin de frumusețe și merge la restaurantul pe care îl deține alături de soțul ei. Bineînțeles, între timp, vedeta îi gătește și fiicei sale.

„E destul de greu. Soțul meu se trezește de dimineață, merge la restaurantul pe care îl avem, astfel că el se ocupă de aprovizionare, nu mai pot să merg eu. Uneori, mă duc când termin sau sâmbăta și duminica. Duc fetița la școală, iar când mă întorc de la Teo mai fac anumite lucruri pentru mine, merg la dentist, la salon, la unghii. Ulterior, merg la soțul meu, să văd cum stă treaba la restaurant.

Apoi mă duc acasă la fetița mea, uneori îmi cere să îi fac prăjituri și mâncare, îi place să gătesc. Și în weekend-uri au început evenimentele. Nu prea mai am timp să merg la mall, așa cum făceam înainte. Dar îmi place să fiu ocupată, nu sunt genul de om care acceptă să stea și să nu facă nimic”.

Ce își dorește să facă în continuare

De asemenea, Bella Santiago vrea să învețe să vorbească limba română la perfecție. Vedeta este extrem de muncitoare și are în jurul ei oameni care o sprijină în acest demers. În momentul în care are emoții sau se enervează, ea recunoaște că discută cu soțul în filipineză:

„Eu vreau să ajung cât mai departe, să vorbesc cât mai corect limba română, așa cum vorbește Teo, dar și să învăț cum să formulez întrebările pentru invitați, căci nu pot să fac pe loc acest lucru. Eu am învățat limba română fără facultate, singură, cu ajutorul soțului și al prietenilor care mă corectează. Consider că vreau să continui cu acest drum, mi se pare mai ușor.

Eu am prieteni din altă țară, care au venit în România și au mers la facultate pentru a învăța limba, dar nu au reușit, chiar dacă au stat doi ani. Bineînțeles, intervine și timpul, nu prea mai am. Prietenii mei îmi zic că vorbesc bine, dar, când am emoții, mă blochez. Când mă enervez uneori, cu soțul, vorbesc în filipineză. El zice că înțelege, știe câteva cuvinte, printre care „te iubesc””.

Bella Santiago

Îi este dor de mama ei și speră să o aducă în România

Îndrăgita artistă se gândește mereu la mama ei, astfel că își dorește să o aducă pe femeia care i-a dat viață în România. Bella Santiago se topește de dor și își face griji, mai ales pentru că mama ei a slăbit de când ea a părăsit locurile natale:

„Chiar am vorbit cu soțul meu, vreau să mă întorc și să o iau pe mama mea din Filipine și să o aduc aici. Îmi este dor de ea și mă gândesc mereu la ea, a slăbit mult, nu doarme și nu mănâncă așa cum trebuie. Când eram în Filipine, eu făceam mâncare, ea nu prea știe să gătească, ci cumpără. Sunt cu gândul la ea mereu”.

Bella Santiago: „Dacă ești leneș și nu faci nimic, normal că este greu”

Vedeta consideră că un trai cât mai bun ține de cât de mult muncești. Atunci când a venit vorba despre diferențele dintre România și Filipine, Bella Santiago a punctat că oriunde este greu dacă nu ești o persoană ambițioasă:

„Fiecare țară este la fel dacă nu muncești. Dacă muncești și câștigi cât trebuie, nu o să ai probleme. Totuși, dacă ești leneș și nu faci nimic, normal că este greu. Eu sunt muncitoare”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
9.3 11 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii
  • mie cel putin imi pare rau cand ma gandesc ce sansa am fi avut cu ea daca ar fi mers la eurovision! sigur prindeam finala! era si cea mai sexy daca vrei prezenta la vreun concurs! cred ca daca nu se baga laura bretan peste ea! poate ca ea ne-ar fi reprezentat! dar asa ca vorba aia cand doua se cearta! a treia castiga! evident cea care a castigat! a fost ester peony atunci! si ati vazut ce s-a intamplat! ma rog eu oricum am mers de fiecare data inainte! chiar si cand nu ne-am calificat! fie cu the humans! fie cu ester peony! fie cu roxen dupa aceea! acum vad ca ne reprezinta wrs asta! sa vedem poate ne calificam! ideea este ca eu imi doresc ca in 2023 sau daca nu 2024 2025 2026 2027 ma rog cand o fi! sa o vad iar pe bella santiago la eurovision! merita fata asta! cat munceste! asta artist de eurovision! nu relicvele astea de ani de zile! are tot pachetul voce talent etc! pacat ca nu e nativa! adica romanca get beget! dar asta este! ce alte tari credeti ca au fost cu reprezentanti din tara lor! nu din contra! tocmai asta zic spun! e perfecta asta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *