Sfatul primit de Alina Pușcău în timpul relației cu Vin Diesel: “Eu nu înțelegeam, aveam 21 de ani”. Ce i-a transmis celebrul actor VIDEO EXCLUSIV

Considerată una dintre cele mai frumoase românce, Alina Pușcău nu mai are nevoie de prezentare

Alina Pușcău a reușit să își construiască o frumoasă carieră în lumea modelling-ului, dar și în industria actoriei. Totuși, vedeta a recunoscut că drumul către a se cunoaște cu adevărat a fost unul anevoios. În trecut, ea a avut o relație cu Vin Diesel, celebrul actor de la Hollywood, astfel că ne-a spus, în exclusivitate pentru Ego.ro, ce i-a transmis acesta. Chiar dacă nu a înțeles pe atunci sfatul, vedeta și-a dat seama, de-a lungul timpului, că starul avea dreptate.

Alina Pușcău: “În relațiile mele sau în relația în care am fost, eu arătam că sunt mândră de mine, dar în sufletul meu eram și rușinoasă”

Considerată una dintre cele mai frumoase românce, Alina Pușcău nu mai are nevoie de prezentare. În trecut, superba vedetă a avut o relație amoroasă cu Vin Diesel. Întrebată dacă a simțit presiune în momentul în care a format un cuplu cu actorul de la Hollywood, ea ne-a mărturisit:

“În primul rând, eu aveam emoția de rușine, care este mândria. Am pus stop la tot ce am trecut prin copilărie și arătam că sunt mândră de mine, că pe mine nu mă interesează nimic, că eu nu am emoții. Când nu ești disponibil emotional, îți merge, dar până la un anumit punct. Atunci, te duci în jos și izbucnești. În relațiile mele sau în relația în care am fost, eu arătam că sunt mândră de mine, dar în sufletul meu eram și rușinoasă, dar și rănită din cauza copilăriei. Eu am arătat ani de zile că nu am nicio problemă. Este ușor să arăți acest lucru pentru că atragi mulți oameni. Oamenii se deschid față de tine și tu încerci să fii mult mai mândră. Orice persoană se deschide la oamenii care nu au vreo emoție, dar este un joc mental și nu este bine să îl joci pentru că o să te rănești mai rău și o să treci prin mai multe dificultăți. Este karma și am ajuns acolo. Am avut multă mândrie, am atras oameni foarte puternici și după mi-am dat seama: “Eu de ce trebuie să fiu altcineva și să le arăt oamenilor ce vor să vadă? Haide să fiu eu!”. Și am mers pe drumul acesta ca să mă descopăr cum sunt cu adevărat, să nu am nicio rușine, absolut nimic.”

Ce i-a spus Vin Diesel

De asemenea, în timpul relației, Vin Diesel i-a transmis vedetei că poate să facă orice își propune, ținând cont că este frumoasă și deșteaptă. Pe atunci, Alina Pușcău nu i-a înțeles vorbele, însă acum pune preț pe ele:

“Aveam o discuție cu el (n.r. Vin Diesel) și îmi spunea: “Tu poți să faci orice în lumea aceasta! Ești frumoasă, ești deșteaptă!”. Eu nu înțelegeam, aveam 21 de ani. Îi ziceam: “Tu ești star de film! Eu nu sunt, sunt manechin! Despre ce vorbești?”. Dar acum am înțeles, adică fiecare are scopul lui în viață, fiecare are puterea lui. Nu este vorba că ești star de film sau ești bogat, dacă tu știi cine ești și te respecți, este mai important decât să fii cineva. Mulți care sunt cunoscuți și sunt bogați nu au încredere în ei. Eu prefer să am încredere în mine și să fiu eu, să nu joc niciun rol, decât să am tot ce au ei.”

Este pregătită să își facă o familie

În plus, vedeta ne-a mărturisit că este pregătită să își facă o familie și să se bucure de viața de mămică. Alina Pușcău a vrut să ajungă în acest punct, însă își pune credința în Dumnezeu, acceptând orice o să primească:

“Da, sunt foarte pregătită, de asta și am vrut să lucrez la mine și de asta am stat mai mult timp în România, ca să pot să ajung în acest punct. Da, sunt pregătită pentru orice vrea Dumnezeu să îmi dea. Acum nu mai am așteptări. Mă iubesc pe mine, știu cine sunt, știu ce vreau, știu care este scopul meu, iar acum doar ce vrea Dumnezeu se va întâmpla. Nu poți să te joci cu Dumnezeu, el știe mai bine care este omul potrivit pentru tine întotdeauna.”

Video: Dragoș Enăchescu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
8 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Dumnezeule! Ce a spus Prinţul William despre Kate, după vestea BOLII CUMPLITE. Au fost lacrimi:...
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum s-a împrietenit cu medicul Ana Aslan
Cum a scris 'canadianul' TJ Miles numele Alexandrei Duli, pe bilețelul de nominalizare la Survivor...
De necrezut! Ce relație au acum Anamaria Prodan și fina Andreea Tonciu: „Pentru mine e...
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama...
Cât costă să petreci 1 Mai în complexul Andreei Esca! Vilele luxoase sunt în Valea...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Horoscop 20 Aprilie 2024. Astazi, Racul va fi pus in situatii dificile, Sagetatorul va face...
Horoscop Zilnic Sâmbătă 20 Aprilie 2024. Nativii din zodia Taur vor avea câteva discuții mai aprinse,...
Ești pregătit? Mâine, fiecare zodie primește cheia succesului
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
Nadia Comăneci, apariție de excepție la premiera documentarului despre Ilie Năstase. Cine este celebrul sportiv...
Gestul disperat făcut de David Pușcaș pentru a avea bani de chirie: "Eram în momente...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *