Shakira, acuzații grave din partea unei foste angajate. Ce pretenții exagerate ar avea artista

O angajată la Shakirei, dezvăluiri neașteptate! Ce ar face artista în timpul filmărilor
Shakira, acuzații grave din partea unei foste angajate. Ce pretenții exagerate ar avea artista

Filmarea videoclipului Shakirei pentru piesa “Hips don’t lie” pare să fi fost extrem de dificilă, potrivit unei angajate ale artistei. Aceasta o acuză că ar avea pretenții exagerate.

E una dintre cele mai iubite cântărețe din întreaga lume și mulți oameni o apreciază pentru carisma sa. Una dintre angajatele Shakirei susține că lucrurile nu sunt mereu așa. Cristina Cardenas spune că în timpul filmărilor pentru videoclipul piesei “Hips don’t lie” lansat în 2006, artista ar fi exagerat cu pretențiile.

Cristina Cardenas spune că Shakira nu ar fi permis nici măcar o fotografie cu ea, iar de schimbat câteva replici nici nu s-a pus problema. Femeia, care spune că a fost coordonatoarea videoclipurilor cântăreței, susține că dacă apărea o femeie care atrăgea atenția, artista o dădea afară și i-ar fi fost imposibil să lucreze cu ea.

“E șefă. Un videoclip cu Shakira, care ar putea dura patru ore pentru filmări, durează până la șaptesprezece ore. Îi disperă pe producători, pe regizori, pe toți în general”, a spus Cristina Cardenas.

Shakira și Gerard Pique, implicați într-un scandal recent

Shakira și partenerul ei de viață, fotbalistul Gerard Pique, au avut recent un scandal cu un reporter. Cei doi l-ar fi udat pe reporter cu apă, susține jurnalistul Javier de Hoyos, scrie aceeași sursă.

Shakira și Gerard Pique
Shakira și Gerard Pique

Shakira, acuzată de evaziune fiscală în 2019

Shakira a fost acuzată că în perioada 2021-2014, cât a locuit în Spania, nu ar fi plătit taxele aferente, mai exact 14,5 milioane de euro. Vedeta a respins acuzațiile. Reprezentanții ei au spus că artista a plătit tot ceea ce datora.

În 2018 Shakira a plătit aproximativ 18 milioane de euro, datorii și dobânzi din anul 2011, către fiscul spaniol, după ce a aflat că riscă să primească o pedeapsă de doi ani de închisoare.

Shakira și Gerard Pique, împreună din 2010

Cunoscuta artistă și fotbalistul Gerard Pique formează un cuplu încă din anul 2010, dar nu s-au căsătorit. Au împreună doi copii: Milan Pique Mebarak şi Sasha Pique Mebarak.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
3.9 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *