Sharon Stone, de nerecunoscut. Cum arată celebra actriță la 65 de ani. Imaginile i-au luat prin surprindere pe fani

Actrița a împlinit 65 de ani

Sharon Stone a apărut vineri cu un nou look spectaculos, cu ocazia împlinirii vârstei de 65 de ani. Actrița a postat pe Instagram o serie de instantanee din ziua sa de relaxare și distracție. Look-ul ei este complet diferit, cu o pereche de buze roșii supradimensionate din bomboane.

Sharon Stone, complet schimbată în cele mai recente imagini

În pozele de pe Instagram, vedeta Basic Instinct, care a susținut că a pierdut custodia fiului ei Roan în 2004 după ce a jucat în filmul erotic thriller, a purtat o pijama cu buline. Cunoscuta blondină a afișat, de asemenea, o pereche de ochelari de citit negri și părul ei dezordonat, părând că tocmai s-a trezit.

„Am reușit. În sfârșit. Pentru ziua mea de naștere, am mers la Hollywood”, a scris ea în dreptul imaginilor, potrivit dailymail.co.uk..

Într-o altă fotografie, ea a scris că „lovely, lovely birthday”. Acolo arată un cadou generos, un buchet de trandafiri roșii și le-a mulțumit fanilor ei pentru urările de bine. De asemenea Sharon Stone a repostat o fotografie cu ea, împărtășită de pagina oficială de Instagram a revistei People, de la începutul carierei sale de zeci de ani și cu părul mai lung.

Citește și – Șocul imens pentru Sharon Stone. Ce au descoperit medicii în corpul actriței. Diagnosticul e crunt pentru orice femeie

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Sharon Stone

În vârstă de 65 de ani, Sharon Stone a dezvăluit că „a avut un diagnostic greșit” și că a fost supusă la o „procedură medicală incorectă”. Actrița susține că după ce durerea i s-a agravat a cerut o a doua opinie de la medici. Astfel, vedeta a aflat că are un fibrom care trebuia neapărat operat.

„Cu durerea înrăutățită am mers pentru o a doua opinie. Am o tumoare mare cu fibrom care trebuie operată. Doamnelor, în special, nu vă lăsați și obțineți o a doua părere. Vă poate salva viața”, a scris actrița.

În anul 2001 Sharone Stone a mai avut probleme de sănătate. Anul trecut, Sharon Stone spunea că, în 2001, medicii au fost nevoiți să-i îndepărteze tumorile benigne din corp. Potrivit vedetei, acestea erau „gigantice”. De asemenea, în trecut a suferit nouă avorturi spontane. Ulterior a luat decizia să adopte copii. În anul 2001, pe când avea doar 43 de ani, actrița a suferit și un accident vascular cerebral.

În cadrul unui interviu pentru presa internațională, Sharon Stone a spus că a fost șocată să afle că sânii ei au fost măriți cu „o cupă completă”. Totul s-ar fi întâmplat după o procedură ar fi fost făcută fără acordul său.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, apariție surpriză la un eveniment monden
9 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *