Shift, adevărul despre participarea la Asia Express: “A trebuit să cerșim pe stradă ca să mâncăm”. În ce relații a rămas cu Connect-R, colegul lui de suferință. EXCLUSIV

Shift: “A fost cea mai tare experiență la nivel personal. Am învățat multe chestii acolo”
Shift, adevărul despre participarea la Asia Express: “A trebuit să cerșim pe stradă ca să mâncăm”. În ce relații a rămas cu Connect-R, colegul lui de suferință. EXCLUSIV

Shift și Connect-R au făcut furori în momentul în care au participat la Asia Express, fanii îndrăgind fiecare moment în care îi vedeau pe cei doi trecând printr-o probă. Cântărețul ne-a oferit detalii, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre experiența care l-a schimbat și l-a făcut să se întoarcă mult mai bogat pe plan spiritual. El și-a amintit de momentele grele prin care a trecut atunci când a participat în emisiunea extrem de cunoscută, însă a mărturisit că ar repeta această încercare cu mare drag.

”Am slăbit 6 kilograme în 3 săptămâni și un pic”

Aflat la concertul lui Lil Pump, senzația trap, organizat la Park Lake, Shift ne-a vorbit despre emisiunea care i-a pus limitele la încercare. Chiar dacă a fost obligat, alături de Connect-R, să treacă prin probe grele, să doarmă în locuri care nu au fost chiar așa de confortabile și să le ceară oamenilor ajutor pentru a găsi mâncare, el ar repeta experiența:

“Am fost la Asia Express sezonul trecut. Aș repeta experiența cu drag. Da, cu siguranță (n.r. ar păstra coechipierul). A fost greu să ne rupem de filmul nostru, să mergem în alt film. A fost cea mai tare experiență la nivel personal. Am învățat multe chestii acolo. Ne-am întors într-un punct în care nu am avut nimic, niciunul dintre noi, a trebuit să cerșim pe stradă ca să mâncăm, a trebuit să dormim în locuri care poate nu ne-au plăcut, a trebuit să facem probe care poate nu ne-au plăcut. Dar, când s-a terminat, m-am întors mult mai bogat și nu mă refer la partea financiară. Am slăbit 6 kilograme în 3 săptămâni și un pic, 7 kilograme aproape. M-am îngrășat, le-am pus la loc, plus încă vreo 2 atunci. Acum sunt bine”.

Ce spune despre Survivor

De asemenea, Shift s-a gândit să meargă și la Survivor, o altă emisiune extrem de grea, care le pune pe vedete să treacă prin provocări dure. Acesta ne-a spus că se gândește la o eventuală participare la show-ul pe care îl urmăresc milioane de români:“Am avut un gând să mă duc și încă mă gândesc. Nu sunt sigur ca să dau un răspuns acum, dar iau în calcul”.

Shift și Connect-R
Shift și Connect-R

Despre prietenia cu Connect-R

Prietenia pe care o are cu Connect-R a evoluat în cadrul show-ului Asia Express. Cei doi artiști sunt extrem de apropiați, astfel că vorbesc aproape zilnic, discutând uneori și despre muzică:

“Vorbim zilnic aproape. Relu este fratele meu, suntem foarte apropiați. Avem telefoane de câte o oră jumătate, două, în care vorbim de muzică uneori. Suntem foarte conectați. Eram prieteni de foarte mulți ani și experiența Asia Express ne-a conectat și mai bine”.

“Nu mă văd prezentând vreo emisiune”

Cu toate acestea, Shift nu este atras de ideea de a prezenta o emisiune. Nu știe dacă ar putea să țină pasul nici măcar dacă s-ar afla la cârma show-ului Asia Express, mai ales pentru că Gina Pistol și Irina Fodor au făcut o treabă excepțională:

“Nu, nu mă văd prezentând vreo emisiune sau ceva. Nu e de mine. Nici măcar (n.r. Asia Express). Irina își face treaba foarte bine, Gina își făcea treaba foarte bine. Nu știu dacă aș putea să țin pasul”.

8 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.