Shurubel, propunere inedită pentru Adela Popescu. Ce vrea să o convingă să facă pe Arena Națională EXCLUSIV

Shurubel va mixa la festivalul Saga, care va avea loc, în acest weekend, pe Arena Națională din București
Shurubel, propunere inedită pentru Adela Popescu. Ce vrea să o convingă să facă pe Arena Națională EXCLUSIV

Shurubel a acceptat o nouă provocare, anume de a mixa muzică la festivalul Saga, care va avea loc în perioada 3-5 iunie, pe Arena Națională din București. Îndrăgitul prezentator de televiziune ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care ne-a vorbit despre acest eveniment. De asemenea, el a făcut dezvăluiri și despre colegii săi de la ”Vorbește lumea” (PRO TV), dar și despre viața personală, dorindu-și să devină tătic în viitorul apropiat.

Shurubel, într-o nouă ipostază

Shurubel speră ca Bogdan Ciudoiu și Adela Popescu să vină să îl susțină la festival. Acesta ne-a mărturisit că face o echipă excepțională alături de partenera lui Radu Vâlcan. Vedeta i-a primit cu brațele deschise pe colegii săi de la Vorbește lumea, ajutându-i ori de câte ori este nevoie.

Ego.ro: Bună, Shurubel! Mixezi la festivalul Saga. Ai emoții?

Shurubel: Deja am început să intru puțin în atmosferă, am mixat deja pentru oamenii care au venit să vadă în avanpremieră cum arată stadionul. Pentru mine este o oportunitate faină, nu am mai pus muzică de 7 ani. Înainte puneam muzică în cluburile din București, am făcut o pauză foarte lungă și am avut ceva emoții.

De unde a pornit această colaborare?

Shurubel: Îmi sunt prieteni foarte buni (n.r. cei care se ocupă de organizarea festivalului). Îi cunosc deja, de ceva timp, știu că fac lucruri foarte mișto, vor să inoveze, dovada fiind și roata care se află pe stadion acum. Cred că sunt oamenii perfecți cu care să lucrez.

„Eu aș face emisiunea de aici, de la festival”

Cum o să reziști luni, atunci când te întorci la matinal, după acest festival?

Shurubel: Sunt sigur că o să pot să merg și la festival, dar și la emisiune, fără probleme. Eu aș face emisiunea de aici, de la festival, dacă ar fi după mine.

Bine, dar cum îi iei pe Bogdan și pe Adela cu tine?

Shurubel: Păi unul stă pe stadion, altul pe scena secretă. Ne găsim. (râde)

Vin colegii tăi să te susțină la Saga?

Shurubel: Sunt sigur că o să vină, că altfel nu știu ce îi așteaptă. Altfel o să cânt în emisiune și nimeni nu vrea acest lucru. (râde).

Shurubel

Ce spune despre ipostaza de a prezenta Vorbește lumea

Apropo de emisiune, tu ești om de radio și DJ. Cum este să faci parte dintr-un proiect TV?

Shurubel: Televiziunea este altceva. În momentul în care ți se pune o cameră în față, creierul tău se blochează, oricine ai fi. Chiar și când faci o poză, trebuie să îți iei o poziție. Creierul se blochează când te filmează cineva și, orice faci, nu pare firesc pentru tine. Ești foarte conștient de orice lucru pe care îl faci, chiar și când iei o cană în mână, parcă nu mai o iei firesc. Totuși, după câteva luni, zic că am început să mă simt natural, cred că sunt pe drumul cel bun.

Totuși, ce nu se vede în spatele camerelor? Ce faceți în pauze?

Shurubel: În pauze ne pregătim următorii invitați, stăm cu ei, ne documentăm despre subiectele pe care o să le abordăm. Cred că asta ar trebui să facă oricine, vorbind din punct de vedere profesionist. Presupun că asta se face peste tot.

Cum îi ajută Adela Popescu pe Bogdan Ciudoiu și Shurubel

Cum ați reușit să faceți o echipă atât de bună, încă de la început, la Vorbește lumea?

Shurubel: A fost foarte ușor pentru că Adela este nemaipomenită. Nu am mai întâlnit un om care să fie atât de dispus atunci când vine vorba de a lucra cu oameni care nu știu anumite lucruri. Ea ne-a luat, a zis că facem echipă împreună, a intrat în toate glumele noastre și ne-a încurajat atunci când greșeam. Pe lângă asta, este și foarte talentată. De fiecare dată când o laud, pare că arunc doar câteva vorbe. Nu este adevărat. Atunci când ajungi să o cunoști, observi că este un om care muncește, are și 3 copii, parcă nu este de pe planeta aceasta. (râde).

Te imaginezi mixând alături de Adela și Bogdan la Saga?

Shurubel: Nu știu cum aș putea să o conving pe Adela să vină la pupitrul DJ-ului. De fapt, știu. Ar trebui să aduc de mâncare, brioșe, clătite, carne de vită și de porc, cam tot ce mănâncă ea.

Mai am o întrebare legată de viața personală, dacă am vorbit de cea profesională. Știu că îți dorești să ai un copil.

Shurubel: Cine nu își dorește să devină tătic dintre bărbații căsătoriți? Aș vrea să se întâmple, nu neapărat extrem de curând, dar undeva în viitorul apropiat. Nu știu dacă sunt încă pregătit, dar, până la urmă, nu suntem niciodată pregătiți. Dacă o să mă iau după scuza aceasta, o să o țin așa ani de zile. Am ales să ascult de soția mea și să nu mă mai împotrivesc. Cine crezi că e șef la mine în casă? (râde)

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Anca Dumitra este însărcinată
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *