Silvia Chifiriuc, pusă la zid de fani! Sfidare maximă în ziua morții Mioarei Roman: “Puțin respect”

În ziua în care Mioara Roman a murit, actuala soție a lui Petre Roman, Silvia Chifiriuc, a transmis un mesaj nepotrivit în mediul online. Artista vorbește despre iubire, având în vedere că sâmbătă, 24 februarie 2024, românii sărbătoresc Dragobetele.

Ce a postat Silvia Chifiriuc în mediul online, după moartea Mioarei Roman

„Mâine, pe 24 februarie, sărbătorim ziua iubirii! Dragobete, se spune, este patronul dragostei, al îndrăgostiților, care in această zi își înoiesc sentimentele de dragoste ca să fie trainice până la anul următor. Suflete îndrăgostite, să fiți împreună neclintit, fiindcă numai așa vine binele și fuge răul. Dragobete, sărută fetele cu iubire!! Trăiască dragostea!”, a scris Silvia Chifiriuc pe internet.

Unii dintre fanii săi au criticat-o pentru decizia de a vorbi despre iubire într-o zi de doliu: „NU ESTI IN DOLIU.PUTIN RESPECT TANTI”, i-a scris cineva pe Facebook.

Petre Roman, cuvinte de laudă pentru fosta soție

După divorțul de mama Oanei Roman, Petre Roman s-a aruncat în brațele Silviei Chifiriuc, mai tânără cu 25 de ani decât el. Ulterior, în 2009, s-au căsătorit.

„Cum e viața, mi-am pierdut mințile. M-am îndrăgostit foarte puternic de Silvia… nu numai pentru că e o femeie foarte frumoasă, nu numai pentru că are o voce splendidă, ci pentru că este un om cu care am simțit că mi-e foarte bine. Am și eu dreptul să mă simt foarte bine cu aleasa inimii mele”, a dezvăluit Petre Roman în emisiunea lui Denise Rifai.

Deși nu s-au despărțit în termeni amiabili, fostul premier a avut doar cuvinte de laudă la adresa Mioarei Roman: „Ea e o mare vorbitoare de limba arabă, o ziaristă excepțională. De la mine să auziți vreodată ceva nepotrivit sau negativ la adresa ei… exclus”.

Mama Oanei și a Catincăi a murit la azil

Amintim că Mioara Roman s-a stins din viață la 83 de ani, la azilul din Snagov. Anunțul trist a fost confirmat de fiica ei, Oana, în această dimineață: „Drum lin, mama mea bună și frumoasă! Îngerii să te vegheze și să povestești tuturor, acolo sus, toate lucrurile minunate pe care le povestea aici. Tot ce sunt îți datorez! Mulțumesc, mămica mea, pentru tot! Te iubesc și te vor iubi mereu! Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace!”.

Vezi și Ultimele imagini sfâșietoare cu Mioara Roman în viață. Cum a fost surprinsă la azil, detaliul trist de pe chipul ei

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *