Silvia Stanciu, curtată de bărbații care vor să câștige la Loto. Ce le răspunde de fiecare dată VIDEO EXCLUSIV

Cum este abordată de aceștia

Silvia Stanciu prezintă Tragerile Loteriei Române, a fost membră a trupei Etno și joacă pe scena Teatrului Muzical Ambasadorii. Aceasta a preferat să își țină viața personală departe de ochii curioșilor. Totuși, faptul că este asociată cu Loteria Română îi atrage pe foarte mulți bărbați. Aceasta ne-a mărturisit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că diverși oameni o curtează în speranța că o să câștige sume uriașe de bani.

Silvia Stanciu, despre bărbații care o abordează pentru a afla informații de la Loto

Silvia Stanciu, prezentatoarea Loteriei Române, ne-a dezvăluit că, de-a lungul timpului, a fost curtată de diverși bărbați care își doreau să câștige la Loto. Totuși, aceasta le-a explicat de fiecare dată că nu pot să ajungă unde își doresc. Ea ne-a explicat și cum pot să meargă mai mulți români atunci când sunt tragerile pentru a fi martori la ce se întâmplă:

“Nu! Nu e o asociere neapărat nefericită. Blonde sunt multe, iar eu am fost blondă întotdeauna, chiar naturală! (n.r. nu o deranjează porecla blonda de la Loto) Sunt foarte multe persoane care m-au contactat și foarte mulți bărbați care mi-au făcut curte, gândindu-se că poate le vând ponturi! Tragerile sunt pe bune, nu avem ce să facem noi!

Le-am zis simplu, atât în glumă, cât și în serios: “Dacă s-ar fi putut face ceva, aș fi prezentat 3 emisiuni, nu? Apoi alegeam destinația!”. Sunt oameni serioși care lucrează, iar aparatele sunt OK! Mai mult, oricine vrea să vadă extragerile, să pună mâna pe aparate, poate să o facă! În regulamentul nostru scrie că oricine se poate prezenta doar cu buletinul și poate să fie martor la extragere! Astfel, credibilitatea este maximă!”

Citește și Silvia Stanciu, despre întâlnirea cu Johnny Depp: “Am fost cazată tot acolo, între noi era doar un culoar!”. Trebuia să joace alături de marele actor, la un moment dat VIDEO EXCLUSIV

Ce mesaje primește de la bărbați

Mai mult, Silvia Stanciu ne-a mărturisit că i s-a întâmplat să fie abordată în asemenea mod și de bărbați pe care i-a cunoscut prin intermediul altor oameni. Aceștia își doreau cu orice preț să afle anumite ponturi de la Loto. Ba chiar, ea ne-a mărturisit ce mesaje primite pe social media o amuză cel mai tare:

“S-a întâmplat și când eram cu mai mulți oameni și m-au cunoscut! Au venit direct și mi-au spus. Mi-au mai zis prin mesaje, s-au introdus prin câteva fraze pe social media și apoi mi-au zis direct ce își doreau!

Cea mai amuzantă frază este: “Dacă eu pun niște numere și ți le spun, nu faci cumva să câștig și îți dau și ție jumătate?”. Era ca și cum: “Omule, de când te așteptam să îmi spui acest lucru, să îmi dai jumătate din câștigul tău!”. Glumim!”

Citește și Vedeta TV cu care s-a iubit Dan Matei Agathon, deși era mai tânără cu 30 de ani decât el. Sigur nu știai asta

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
8 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *