Silvio Berlusconi s-a căsătorit cu o femeie mai tânără cu 53 de ani decât el. Mireasa a purtat o rochie în valoare de 20.000 de euro

Fostul premier italian, Silvio Berlusconi s-a căsătorit cu iubita lui de 32 de ani. Evenimentul a avut loc la o vilă exclusivistă de lângă Milano.
Silvio Berlusconi s-a căsătorit cu o femeie mai tânără cu 53 de ani decât el. Mireasa a purtat o rochie în valoare de 20.000 de euro

Silvio Berlusconi s-a căsătorit cu iubita lui de 32 de ani. Weekend-ul trecut, fostul premier italian a făcut o nuntă de vis alături de aleasa lui, o femeie cu 53 de ani mai tânără decât el.

Evenimentul fastuos i-a revoltat pe cei 5 copii ai lui, dar Berlusconi nu pare să fie foarte afectat de acest lucru. Cele mai recente imagini de la eveniment îl arată pe Berlusconi, în vârstă de 85 de ani, bucurându-se de un „festival al iubirii” fastuos. Noua lui parteneră de viață este Marta Fascina, are 32 de ani și este deputată în partidul său Forza Italia. Marta Fascina a absolvit Facultatea de Literatură din cadrul Universităţii Sapienza din Roma. Nunta a avut loc la o proprietate istorică numită Villa Gernetto din orașul Lesmo, la nord de Milano.

Silvio Berlusconi s-a căsătorit cu iubita lui de 32 de ani
sursa foto: instagram.com

Silvio Berlusconi s-a căsătorit cu iubita lui de 32 de ani. Toate detaliile despre eveniment

Actuala ceremonie pare o nuntă ca-n povești, dar a fost în realitate o căsătorie simbolică. Potrivit presei italiene, Marta a fost „foarte supărată că nu a avut o nuntă potrivită”. În ciuda faptului că nu a fost o ceremonie oficială, Marta a arătat ca o mireasă adevărată. Aceasta a purtat o rochie albă Antonio Riva , realizată din dantelă franțuzească. De asemenea, experții în astfel de ceremonii, estimează că rochia ar fi costat până la 16.000 de lire sterline (20.000 de euro). În ton cu partenera lui, Silvio a optat pentru un costum Armani albastru elegant.

Cei doi nu s-ar fi putut căsători oficial din cauza unei dispute de moștenire între familii. Cei cinci copii adulți ai lui Berlusconi sunt revoltați de intenția tatălui lor de a se căsători cu Marta. Silvio Berlusconi are o avere de peste 5 miliarde de lire sterline.

Chiar dacă petrecerea a fost simbolică, totul s-a desfășurat ca la carte, iar cuplul a avut parte de un eveniment deosebit. Oaspeții au fost invitați să se alăture cuplului la un prânz special, pregătit de restaurantul Da Vittorio. Meniul a fost unul exclusivist, pe măsura ocaziei. Printre preparatele savurate de cuplu și invitații lor s-au regăsit mai multe feluri de mâncare speciale. Aceștia s-au delectat cu gnocchi cu ricotta și cartofi, șofran și paccheri ‘alla Vittorio’ precum și cu felii de vită în vin roșu cu cartofi negri.

sursa foto: instagram.com

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
6.1 54 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *