Simona Halep a pus capul în pământ. Anunțul pe care nimeni nu voia să-l audă a venit în urmă cu puțin timp

Veste cruntă primită de Simona Halep
Simona Halep a pus capul în pământ. Anunțul pe care nimeni nu voia să-l audă a venit în urmă cu puțin timp

Simona Halep traversează cel mai negru moment de când practică tenis. La finalul lunii iunie, sportiva a fost audiată în cadrul tribunalului Sport Resolutions, însă nici acum nu a venit verdictul din partea magistraților. În așteptarea lui însă, jucătoarea de tenis a primit o veste cruntă. Iată ce ar urma să se întâmple cu fostul lider mondial!

Ce se va întâmpla cu Simona Halep la finalul săptămânii viitoare

Simona Halep trece prin momente cumplite. Jucătoarea de tenis din Constanța, care cândva ocupa poziția 1 în clasamentul WTA, nu a mai practicat sportul pe care-l iubește cel mai mult de aproape un an de zile, mai exact de 11 luni.

Sportiva a fost depistată pozitiv cu roxadustat la US Open 2022 și de atunci trăiește un adevărat coșmar. Simona Halep susține că este nevinovată și a încercat să le explice acest lucru și judecătorilor care au audiat-o, la finalul lunii iunie, în cadrul tribunalului Sport Resolutions. Însă, verdictul lor întârzie să apară.

Astfel, românca riscă să dispară din clasamentul WTA, lucru care s-ar putea întâmpla chiar în următoarele săptămâni. Din păcate, Simona Halep nu se regăsește pe lista jucătoarelor care vor participa la Rogers Cup, turneu pe care l-a câștigat anul trecut și din care a obținut nu mai puțin de 900 de puncte .

Prin urmare, după competiția din Canada, fostul lider mondial va rămâne cu doar 70 de puncte și va ieși din top 500 mondial. Mai mult, după US Open 2023, Simona Halep va dispărea complet din clasamentul WTA.

Citește și Vestea care a făcut-o pe Simona Halep să revină urgent în România. Mulți au fost uimiți să o vadă așa agitată!

Simona Halep are o noua relatie Imaginea care a pus pe jar internetul
Simona Halep 

Tribunalul Sport Resolutions, despre situația Simonei Halep

La 8 luni de zile după ce a fost depistată pozitiv cu roxadustat la US Open 2022, Simona Halep a fost audiată în cadrul tribunalului Sport Resolutions din Londra pe 28 și 29 iunie 2023.

În mod normal, sportiva ar fi trebuit să primească verdictul final la două săptămâni de la momentul audierilor, însă fostul lider mondial încă așteaptă decizia instanței. De ce nu s-a luat încă o hotărâre în privința româncei? Iată ce spun reprezentanții tribunalului Sport Resolutions:

”Fiind un tribunal independent, ne aflăm în imposibilitatea de a comenta orice aspect legat de dosarele noastre, indiferent că procedurile s-au încheiat sau sunt în desfășurare. Adoptăm această abordare în privința tuturor cazurilor care ajung la noi.

Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze că nu vă putem furniza mai multe detalii, în acest moment”, a precizat Sport Resolutions pentru Adevărul.

Citește și Ce studii are Simona Halep, de fapt. Detaliu pe care puțini îl știu!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
3.5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *