Simona Halep dă cărțile pe față despre noul iubit. A vrut ca toată lumea să știe de la ea

Simona Halep a spus adevărul despre bărbatul din viața ei
Simona Halep dă cărțile pe față despre noul iubit. A vrut ca toată lumea să știe de la ea

Simona Halep a recunoscut care este relația cu misteriorul bărbat cu care a tot fost surprinsă. Sportiva le-a spus fanilor care este adevărul din spatele apropierii lor.

Simona Halep are sau nu un nou iubit

Sportiva originară din Constanța nu a avut foarte mare succes pe plan profesional în ultima perioadă, însă pe partea personală, lucrurile parcă se mișcă în direcția bună. Cel puțin așa spun speculațiile care deja au combinat-o pe Simona Halep cu o altă personalitate din lumea sportivă.

Presa a scris că Simona Halep ar avea o relație cu un jucător de tenis de masă, de origine portugheză. Joao Monteiro, în vârstă de 29 de ani, a venit recent pe litoralul românesc, la evenimentul Nostalgia Litoral 2023. El a apărut într-o poză cu una dintre cele mai bune prietene ale Simonei Halep. În ultima vreme, Simona a părut tot mai zâmbăreață. Totul, în ciuda problemelor din carieră. Așadar, s-a crezut că a apărut cineva nou în viața ei care o face fericită. După toate speculațiile, spotiva a ținut să facă lumină.

„Am tot citit articole inventate despre relația mea cu Joao, este partenerul meu de antrenament și nimic mai mult! Mulțumesc”, a fost mesajul Simonei postat pe internet.

Încă își așteaptă sentința

La începutul lunii octombrie se împlinește un an de când Simona Halep este suspendată provizoriu, în cazul de dopaj. Sportiva a fost audiată la Londra în luna iunie și, deși verdictul ar fi trebuit să fie dat în maxim două săptămâni, tribunalul care analizează cazul ei întârzie decizia. În tot acest timp, jucătoarea de tenis nu a putut participa la competiții, a fost eliminată din clasamentul WTA și a declarat în repetate rânduri că i se face o nedreptate prin amânările pronunțării verdictului.

Ba mai mult, la începutul acestui an chiar s-a gândit să renunțe la tenis, sport pe care îl practică de aproximativ 20 de ani. Totuși, a decis să nu renunțe la marea ei dragoste și să se dedice în continuarea pasiunii sale. Continuă să se antreneze, ba chiar și cu parteneri de renume, pentru a se menține în formă. Indiferent de momentul în care va primi sentința, nimic nu o poate ține departe de terenul de tenis pe care, roactic, a crescut.

Simona Halep a divorțat după câteva luni

Sportiva a fost căsătorită în trecut, însă mariajul ei nu a rezistat mai mult de un an. În pandemie, Halep a făcut cununia civilă cu Toni Iuruc, un om de afaceri mai mare decât ea cu mai bine de 10 ani, care a mai fost căsătorit de două ori. La mai puțin de un an de la nuntă, cei doi au anunțat separarea. Divorțul a avut loc discret, la notar, fiind anulată și cununia religioasă care fusese deja programată.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum s-au descurcat Oana Matache și Radu Siffredi la Power Couple, emisiunea care se va difuza la Antena 1
6.5 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *