Simona Halep, prima imagine după rinoplastie. Ce a transmis sportiva de pe patul de spital

Simona Halep, prima imagine după rinoplastie. Ce a transmis sportiva de pe patul de spital

Simona Halep, prima imagine după rinoplastie. Cea mai bună jucătoare de tenis din România trece printr-o perioadă de schimbări importante în viața sa. Săptămâna trecută, sportiva a divorțat de Toni Iuruc, cel cu care s-a cununat civil pe 15 septembrie 2021. Mai mult, cuplul avea programate cununia religioasă și nunta peste două luni. La câteva zile după separarea oficială de fostul ei soț, Simona Halep a suferit o intervenție chirurgicală la nas.

Simona Halep, prima imagine după rinoplastie

Simona Halep avea probleme cu respirația, cel mai probabil din cauza unei deviații de sept, resimțind cel mai puternic acest lucru în perioada petrecută în această vară la Washington, când a fost nevoită să abandoneze competiția din cauza căldurii și umidității.

Pentru a scăpa de problemă, sportiva din Constanța a apelat la serviciile unui medic român, care i-a făcut totodată și o operație de remodelare a nasului. Ea a postat pe contul său de Instagram o imagine de pe patul de spital și și-a anunțat fanii că se simte bine după operație. „Simo” a transmis, de asemenea, că își va relua antrenamentele peste câteva săptămâni.

”Așa cum câțiva dintre voi știați deja, am avut probleme cu nasul mai ales în perioada verii cât mai fost în Washington. Mi-a fost greu să respir și în timpul nopții totul se agrava, deoarece aveam nasul complet înfundat.

Singura metodă prin care puteam rezolva problema a fost cu ajutorul operației. Dr Daniel Popescu mi-a făcut cu această ocazie și o intervenție chirurgicală. Mulțumesc!

Totul a mers foarte bine, am nevoie de câteva săptămâni de odihnă înainte să reiau antrenamentele. Ne vedem în curând pe teren!” a scris Simona pe contul de Instagram.

Simona Halep, prima imagine după rinoplastie
Simona Halep, prima imagine după rinoplastie

Țiriac a criticat-o pe Halep că nu comunică mai mult cu fanii

Foarte rare sunt aparițiile Simonei Halep, atât în mediul online cât și la TV, în care să abordeze subiecte atât de personale. Dar probabil că discursul critic al lui Ion Țiriac la adresa ei, după divorțul de Toni Iuruc, a făcut-o pe sportivă să își schimbe strategia de comunicare cu fanii. Iată ce a declarat Țiriac:

„Nu pot eu să-mi dau o părere despre ceva care un om face sau nu face când închide ușa. Un pic de respect ar trebui să aibă persoana publică, pentru că persoana publică are datoria să împartă în toate punctele de vedere numai binele, ca și în treburile în care nu-i convine pentru că de aceea e persoană publică. Treaba asta are și o graniță pe undeva, ar trebui atunci când închidem ușa să respectăm pe toată lumea”, a spus Ion Țiriac, citat de playsport.ro, cu referire la divorțul Simonei Halep.

În 2009, Halep a suferit o intervenție de micșorare a sânilor

Simona Halep nu este la prima intervenție pe care o face pentru a îndepărta o problemă ce-i afecta prestațiile ca jucătoare. În 2009, sportiva a trecut printr-o operație de micșorare a sânilor, moment în care știrea a făcut înconjorul lumii, cu toate că Simona se afla abia la începutul carierei (era pe locul 263 WTA) și nu era atât de cunoscută.

Ani buni ea s-a ferit să vorbească despre acestă intervenție, încercând chiar s-o ascundă, deși diferențele fizice erau vizibile.

„Despre operație (n.r. – cea la sâni), vreau să spun că nu am vorbit 7 sau 8 ani, am fost prea timidă să ating subiectul! A fost un subiect prea personal, așa că l-am ținut pentru mine, dar au trecut deja vreo doi ani de când împărtășesc cu ceilalți acest lucru. Încurajez toate fetele care se confruntă cu problema asta să urmeze exemplul meu! Pentru mine a fost un impediment pentru a juca tenis! Spatele mă chinuia în acele momente. Deci fără operație nu aș fi putut ajunge în top!”, a declarat, anul trecut, Simona Halep, într-un interviu cu Chris Evert.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
7.5 55 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Nu-ți ies șnițelele fragede și pufoase? Ai nevoie de acest ingredient secret care face toată...
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 25 Aprilie 2024. Gemenii vor avea succes din punct de vedere financiar, iar Racii...
Horoscop Zilnic Joi 25 Aprilie 2024. Vibrația astrologică a zilei se descrie ca fiind una...
Verifică dacă ești pe listă: astăzi, 5 zodii primesc vestea mult așteptată
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz! Au devenit părinți pentru prima dată și au dezvăluit prima fotografie cu...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *