Simona Halep radiază de fericire. Fanii au fost uimiți să o vadă așa, sportiva nu se mai ascunde Foto

Ținuta sexy în care fost fotografiată sportiva din Constanța.
Simona Halep radiază de fericire. Fanii au fost uimiți să o vadă așa, sportiva nu se mai ascunde Foto

În ciuda tuturor problemelor cu care se confruntă în urma cazului de dopaj, Simona Halep găsește puterea să zâmbească. Sporitva este fericită, iar acest lucru se poate citi pe chipul ei în cea mai recentă fotografie postată de ea pe conturile de socializare. Iată cum a apărut cea mai titrată tenismenă română. Fanii au fost uimiți să o vadă așa.

Simona Halep zâmbește din nou

Simona Halep trăiește un adevărat coșmar de mai bine de un an. Ea a fost suspendată provizoriu din toate competițiile de tenis, ca urmare a rezultatului pozitiv la substanța Roxadustat apărut în urma unor teste efectuate în timpul turneului de la US Open 2022.

Lovitura de grație i-a fost aplicată sportivei din Constanța în urmă cu o lună și jumătate, când verdictul Tribunalului Independent de la Londra în cazul ei a fost în favoarea Agenția Internațională pentru Integritatea în Tenis (ITIA), Halep primind astfel o suspendare de 4 ani.

Citește și: Simona Halep s-a mutat din România? Detaliul trecut cu vederea până acum

Simona Halep mai are o șansă să își demonstreze nevinovăția la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Laussane, unde se pregătește să facă o contestație la soluția inițială.

După decizia de la Londra, pe care mulți o consideră ca fiind cea care îi încheie cariera, Simona Halep a fost scumpă la vedere. Nici pe rețelele sociale nu a mai fost atât de activă, cum era înainte. Cu toate acestea, sportiva demonstrează că are un tonus psihic bun. Ea a postat recent o fotografie în care se vede că radiază de fericire.

Jucatoarea de tenis a fost fotografiată purtând o ținută sexy, cu o rochiță albastră brodată cu dantelă. Simona Halep zâmbește larg și pare extrem de încântată de ceea ce trăiește.

Ce sumă trebuie să plătească Simona Halep după ce a fost suspendată în urma scandalului de dopaj

Reamintim faptul că la începutul lunii septembrie, cu puțin timp înainte de a împlini vârsta de 32 de ani, Simona Halep a fost suspendată patru ani pentru dopaj, ca urmare a consumului de Roxadustat și a unor nereguli identificate în pașaportul său biologic.

Citește și: Reacție dură a Simonei Halep, după ce a fost suspendată 4 ani pentru dopaj. ”Sunt șocată și dezamăgită!” Ce decizie a luat

ITIA, care a declarat că dopajul Simonei Halep a fost „repetitiv și sofisticat”, a solicitat o suspendare de 6 ani pentru „circumstanțe agravante”. De asemenea, forul a cerut ca rezultatele sportivei să fie șterse din martie 2022, informează eurosport.ro. Sport Resolutions a anunțat însă că rezultatele anulate vor fi cele obţinute după data de 29 august 2022.

În consecință, jucătoarea va trebui să returneze 80.000 de dolari, sumă reprezentând prezența pe tabloul de simplu de la US Open 2022, competiție din care Halep a fost eliminată în primul tur de către Daria Snigur.

În întreaga sa carieră ca profesionistă, Halep a câștigat în total 24 de turnee, dintre care două de Grand Slam, la Roland Garros, în 2018 și la Wimbledon, în 2019.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
9 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *