Simona Halep și Toni Iuruc divorțează. Ce s-a aflat despre motivul despărțirii. Omul de afaceri a confirmat despărțirea VIDEO

Simona Halep și Toni Iuruc s-au cununat civil pe 15 septembrie, anul trecut.
Simona Halep și Toni Iuruc divorțează. Ce s-a aflat despre motivul despărțirii. Omul de afaceri a confirmat despărțirea VIDEO

De necrezut! Simona Halep și Toni Iuruc divorțează, la mai puțin de un an de la cununia civilă. Vestea este cu atât mai șocantă cu cât cei doi aveau programată nunta pe 13 noiembrie. Iată care ar fi motivul separării celor doi.

Simona Halep și Toni Iuruc divorțează la mai puțin de un an de la căsătorie

Potrivit Prosport, divorțul va avea loc în cursul zilei de joi, la notariat, după care își vor vedea fiecare de drumul său în viață. Cuplul avea programată cununia religioasă pe 13 noiembrie, la Sinaia, dar evenimentul a fost anulat.

Divorțul celor doi se va petrece fără ca Simona Halep și Toni Iuruc să își împartă bunurile, aceasta fiind una dintre condițiile de bază stabilite încă de la începutul relației lor.

Părinții sportivei au insistat ca cei doi să își mai dea o șansă, astfel că au plecat într-o vacanță în Grecia. Acolo, însă, lucrurile s-au clarificat, dar nu în sensul dorit de familia Halep, ci în direcția rupturii definitive. Și astfel Simona Halep și Toni Iuruc au ajuns în punctul divorțului.

Conform sursei citate, motivul despărțirii l-ar reprezenta distanța prea mare dintre cei ei, cauzată de participarea Simonei la turneele de tenis.

Reacția lui Toni Iuruc

Imediat după apariția informației în presă, Toni Iuruc a oferit o primă reacție.

„Nu comentez viața noastră privată… Nu, nu divorțez mâine… Nu mai insistați, no comment”, a declarat Toni Iuruc, potrivit Fanatik.

Simona Halep și Toni Iuruc divorțează

În jurul orei 18, când a fost contact din nou de către Fanatik, el a confirmat despărțirea.

“Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică….De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!”, Toni Iuruc.

Simona Halep și Toni Iuruc se pregăteau de nuntă

O țară întreagă aștepta cu sufletul la gură nunta celor doi, programată pe 13 noiembrie. Evenimentul ar fi trebui să se desfășoare într-o locație exclusivistă: Cazinoul din Sinaia. Se pare că au fost trimise inclusiv invitațiile către cele 300 de persoane care ar fi trebuit să le fie alături în ziua cea mare.

Nașii ar fi trebuit să fie Toni Mihale, bun prieten din copilărie cu Toni Iuruc, și Cristina, partenera sa de viață. Familia Mihale derulează afaceri în mai multe domenii, printre altele având și un salon de evenimente sau acțiuni importante la o firmă ce deține un club din Mamaia.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au cununat civil pe 15 septembrie 2021, după mai bine de doi ani de relație. Petrecerea a avut loc la Fratelli Mamaia, iar printre artiștii care au întreținut atmosfera s-au numărat Dan Bittman și Loredana Groza.

Printre cei 300 de invitați prezenți la petrecere au fost Gică Hagi, Gică Popescu, Florin Răducioiu și Ilie Năstase.

Cine este Toni Iuruc

Toni Iuruc este un milionar machedon, un tip inteligent (așa îl descriu apropiații), care are mai multe afaceri în România. Acesta deține nu mai puțin de șase firme. În 2002, în colaborare cu alți trei parteneri, a înființat agenția full service AdVenture care s-a ocupat de prima campanie a lui Sorin Oprescu pentru Primăria Capitalei, din 2008. Firma l-a avut client pe ex-edilul Bucureștiului și în următoarele campanii.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
6.4 75 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *