Simona Halep surprinde după divorțul de Toni Iuruc. Ce schimbare au observat oamenii la sportivă

Ce se întâmplă cu Simona Halep în ultimele săptămâni

Simona Halep surprinde pe toată lumea după divorțul de Toni Iuruc. Celebra sportivă pare că s-a schimbat radical și a început cu totul altă viață. Ce au putut observa oamenii rapid pe rețelele de socializare?

Simona Halep surprinde după divorțul de Toni Iuruc. Ce schimbări a făcut

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat pe data de 8 septembrie 2022, după mai puțin de un an de căsnicie. După doar câteva zile s-a mai produs o schimbare în viața Simonei Halep. Sportiva a suferit o intervenție chirurgicală de rinoplastie. Încă de atunci oamenii au putut vedea schimbarea ei. A început să fie din ce în ce mai activă pe rețelele de socializare. Dacă în trecut posta imagini doar de la diferite meciuri, acum se fotografiază aproape zilnic și postează imaginile pe contul ei de Instagram.

Simona Halep
Simona Halep

Intervenția la nas a oprit-o pe Simona Halep din a mai juca anul acesta

Simona Halep se află acum în perioada de recuperare. Potrivit specialiștilor aceasta poate dura câteva luni. În tot acest timp sportiva a anunțat că nu va mai participa la niciun turneu oficial în 2022. De asemenea, Simona Halep a menționat că așteaptă anul 2023 pentru că și-a setat deja obiectivele și simte că are multe de arătat pe teren.

„În acest moment nu mă gândesc la altceva decât la recuperare! Ceea ce este sigur e că nu voi mai fi aptă să joc la vreun turneu oficial în 2022. Sezonul meu s-a încheiat, 2022 a fost un an interesant, cu de toate! Ne vedem în 2023 pe terenul de tenis! Simt că mai am multe de arătat pe teren și câteva obiective”, a fost mesajul postat de Simona Halep pe Facebook.

Ce a declarat Toni Iuruc după divorțul de Simona Halep

Înainte de a semna actele de divorț, Toni Iuruc a ținut să facă și o glumă în fața jurnaliștilor prezenți. El a declarat că momentul în care ar fi luat decizia divorțului a fost după eliminarea Simonei de la ultimul turneu de Grand Slam al anului.

„Fac o glumă: eliminarea din turul 1 de la US Open”, a spus ușor amuzat Toni Iuruc înainte de a intra în cabinetul notarului.

Ulterior, după ce a semnat actele de divorț și a devenit din nou un bărbat liber, Toni Iuruc a oferit o nouă declarație, de daca aceasta una serioasă.

„Am plecat pe drumuri separate. Nu căutați senzaționalul. Suntem doi oameni normali. Fiecare pe drumul lui. Suntem în relații foarte normale. Nu căutați senzaționalul pentru că nu o să-l găsiți. Așa e în viață.”, a spus Toni Iuruc la ieșirea din cabinetul notarului.

5.8 12 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.