Simona Pătruleasa învăța pe rupte, în anii de școală: ”Știam că o încurc acasă”. Ce meserie își dorește fiica ei, care i-a moștenit ambiția și frumusețea. VIDEO EXCLUSIV

Simona a păstrat legătura cu fosta ei colegă de bancă
Simona Pătruleasa învăța pe rupte, în anii de școală: ”Știam că o încurc acasă”. Ce meserie își dorește fiica ei, care i-a moștenit ambiția și frumusețea. VIDEO EXCLUSIV

Luna septembrie este în toi, astfel că vedetele și-au pregătit copiii pentru școală. Simona Pătruleasa ne-a dezvăluit, într-un interviu în exclusivitate pentru Ego.ro, cum s-a simțit fiica ei când s-a întors în bancă. Mai mult, vedeta a punctat că observă numeroase similitudini între cum este Ingrid și cum era ea în copilărie. Pe atunci, superba prezentatoare de televiziune nu visa la cariera de acum, ci credea că o să ajungă medic sau profesoară. Ba chiar, ea a păstrat o frumoasă legătură de prietenie, formată încă de la o vârstă fragedă.

Simona Pătruleasa, despre fiica ei: “Abia aștepta să înceapă școala”

Simona Pătruleasa ne-a dezvăluit că a avut emoții pentru fiica ei, Ingrid, care a început școala, mergând în prima zi din clasa a V-a. Totuși, vedeta, aflată la Viva! Influencers Party 2022, a explicat că i-a spus micuței sale că învățatul în fiecare zi o să o ajute ca totul să fie așa cum trebuie:

“Prima zi de școală de clasa a V-a, am trecut în clasa a V-a. Eu am avut emoții, Ingrid nu a avut sau cel puțin nu le-a arătat. Și abia aștepta să înceapă școala. Nu pot să spun același lucru despre mine, dar mă bucur pentru ea, mă bucur că e fericită, că s-a revăzut cu colegii. Și o luăm de la capăt, o nouă provocare, cu profesori, cu materii noi. Am emoții, îți spun sincer. I-am explicat și ei că dacă învață constant și dacă învață zi de zi câte puțin, cred că lucrurile vor fi așa cum trebuie”.

Cum se descurcă

Atunci când vine vorba despre programul fiicei sale, Simona Pătruleasa și soțul ei, Sabin Ivanof, au grijă să formeze o echipă pentru ca micuța să fie dusă și adusă de la școală:

“Mă ajută foarte mult și Sabin dacă eu nu sunt disponibilă. Acum se duce Sabin să o ia. Dar ne descurcăm. Ori o ducem amândoi, ori o duc eu singură. Dar ne descurcăm, nu avem probleme”.

“Eram și mai conștiincioasă. Nu eram în prima bancă pentru că eram destul de înaltă”

Fiica Simonei Pătruleasa pune preț pe învățătură, la fel ca mama ei celebră. Prezentatoarea de televiziune ne-a dezvăluit că era atentă la școală în copilărie, dorindu-și să fie printre cei mai buni. Niciodată nu a mers fără temele făcute sau fără să știe lecția:

“Da, sunt foarte multe similitudini. Dar, îți dai seama, suntem diferiți, suntem generații diferite. Îmi place că este foarte conștiincioasă și nu concepe să meargă la școală fără teme făcute. Eram și mai conștiincioasă. Nu eram în prima bancă pentru că eram destul de înaltă. Cei mai înalți stăteau în spate, dar eram conștiincioasă. Niciodată nu am mers cu temele nefăcute sau cu lecția neînvățată. Nu neapărat pentru a vâna o notă bună, ci, pur și simplu pentru că știam că o încurc acasă și îmi doream să fiu printre cei mai buni”.

“Tot ce auzeam și tot ce știam despre meserii se învârtea în jurul meseriei de dascăl. Îmi și plăcea, am și profesat 6 ani”

În copilărie, Simona Pătruleasa credea că o să urmeze o carieră în învățământ sau o să devină medic. Fiind din Râmnicu Vâlcea, vedeta a punctat că tot ce auzea se învârtea în jurul meseriei de dascăl, pe care a și profesat-o timp de 6 ani. Totuși, viața a condus-o pe un alt drum:

“Nu. (n.r. nu se gândea la cariera de acum) Când eram mică, am crezut că o să fiu fie medic, fie învățătoare sau profesoară. Nici nu auzisem. Eu sunt din Râmnicu Vâlcea și tot ce auzeam și tot ce știam despre meserii se învârtea în jurul meseriei de dascăl. Îmi și plăcea, am și profesat 6 ani. Dar uite că viața m-a dus într-o altă zonă”.

Simona Pătruleasa
Simona Pătruleasa

A păstrat legătura cu fosta colegă de bancă

Se spune că multe prietenii se formează în băncile școlii, iar Simona Pătruleasa și colega ei de bancă din copilărie încă păstrează legătura. Ba chiar, locuind amândouă în București, ele reușesc să se întâlnească din când în când:

“Da, sigur. Chiar colega mea de bancă locuiește tot în București. Din păcate, ne vedem destul de rar, dar reușim să ne vedem”.

Ce meserie își dorește fiica ei

Momentan, Ingrid visează să devină arhitect, plăcându-i desing-ul interior. Totuși, Simona Pătruleasa este sigură că gusturile se pot schimba de-a lungul anilor, însă s-ar bucura dacă micuța ei ar alege acest drum, fiind talentată:

“Ea acum spune că o să fie arhitect, îi place și design-ul interior. Prin zona aceasta s-ar învârti. Dar eu i-am spus că vor apărea și alte tentații, că gusturile se mai schimbă și sunt sigură că așa este. Ce spune acum se va schimba în câțiva ani. Dar nu mi-ar părea rău să meargă în zona aceasta pentru că mi se pare că e talentată și chiar se pricepe. M-aș bucura să meargă pe drumul acesta. Dar noi o să o susținem indiferent de ce va alege”.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
1.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *