Simona Pătruleasa, despre vacanța de vară. Unde plănuiește să meargă: ”O luăm încetișor, la pas, cu mașina, chiar dacă s-a scumpit benzina!” EXCLUSIV

Știrista Kanal D evită avionul: ”O plimbare cu mașina îți oferă și alte satisfacții”
Simona Pătruleasa, despre vacanța de vară. Unde plănuiește să meargă: ”O luăm încetișor, la pas, cu mașina, chiar dacă s-a scumpit benzina!” EXCLUSIV

Simona Pătruleasa, știrista postului Kanal D, s-a numărat printre vedetele invitate la ”Gala Atipic Beauty 2022”, eveniment desfășurat, joia trecută, la Palatul Parlamentului, și prezentat de prietena ei, Andreea Marin. În interviul exclusiv pentru Ego.ro, Simona ne-a vorbit despre despre vacanța de vară a familiei, dar și despre puterea femeilor de a rămâne mereu frumoase, indiferent de necazuri.

Simona Pătruleasa, o vedetă matinală: ”Nu pun alarma să sune, trezesc eu ceasul!”

La ”Gala Atipic Beauty”, eveniment organizat de Asociaţia Open Your Heart şi de Fundaţia Preţuieste Viaţa, 12 vedetele au defilat pe podium, alături de persoane imobilizate în scaune rulante, într-o emoționantă prezentare de modă. Printre elegantele invitate s-a numărat și Simona Pătruleasa.

”Este o gală pe care Andreea o organizează de ceva vreme, nu am avut ocazia să fiu alături de ea, până acum, dar în seara asta am venit cu mare drag”, ne-a spus ea.

Întrebată de reporterii Ego.ro dacă îi este greu să prezinte știrile matinale, dacă se trezește greu dimineața, iată că Simona Pătruleasa pare că s-a obișnuit deja cu noul program.

”M-am obișnuit să mă trezesc dimineața. De la 7.00 la 8.00, de luni până vineri, prezint jurnalul, le aduc telespectatorilor Kanal D știrile de la prima oră. Nu am probleme cu trezitul de dimineață, eram și înainte matinală, mă trezeam pe la 5.00- 6.00. Nu este cazul meu să pun alarma, mă trezesc înaintea ceasului, deci nu trebuie să-l pun să sune. Trezesc eu ceasul”.

Simona Pătruleasa și fiica ei
Simona Pătruleasa și fiica ei

”Fiica mea citește o biblie pentru copii, în limba engleză”

Simona Pătruleasa ne-a mai vorbit și despre fiica ei, Ingrid, aflată acum în vacanță.

”Momentan ne organizăm, am avut eu o perioadă foarte aglomerată, așa că Ingrid a rămas două zile cu mama mea, s-a bucurat pentru că în cei doi ani de pandemie s-au văzut rar. Dar, de săptămâna viitoare, i-am promis piscină. Jucăm și tenis de masă, cam o oră și jumătate, zilnic, pe terasă, eu și soțul, pe rând, avem competiție, pictăm, ascultăm muzică și citim, i-am spus că e foarte important să citim. Acum citește ”Cuore” și i-am mai cumpărat de la Londra, amintire, o biblie scrisă într-o manieră mai ușoară, pentru copii, în engleză”.

Simona Pătruleasa încurajează femeile care au trecut prin necazuri să rămână frumoase

Vedeta Kanal D Simona Pătruleasa încurajează femeile care au trecut prin necazuri să rămână frumoase, să se îngrijească, să aibă puterea de a se reinventa.

”Asta a și vrut să demonstreze Andreea Marin, cu acest eveniment. În ciuda unor lucruri pe care doamnele le-au trăit, frumusețea lor există și trebuie să se bucure de viață”.

Frumusețea poate atrage și belele, blesteme și deochi? Simona nu crede în astfel de lucruri.

”Nu gândesc negativ, deși este posibil, de ce nu?  Eu încerc să trăiesc pozitiv, nu vreau să mă gândesc la astfel de lucruri”.

Simona Pătruleasa
Simona Pătruleasa, știrista postului Kanal D

Vacanță cu familia, în Franța: ”O luăm încetișor, la pas, cu mașina, chiar dacă s-a scumpit benzina!”

Simona Pătruleasa ne-a dezvăluit planurile familiei de vacanță, cu soțul ei, Sabin Ivanov, dar și cu fiica lor, Ingrid.

”Ne-am propus să mergem două săptămâni prin Franța, s-o luăm încetișor, la pas, cu mașina, chiar dacă s-a scumpit benzina. Cu avionul, ce-i drept, zborul este mai scurt, dar o plimbare cu mașina îți oferă și alte satisfacții”.

Video: Daniel Bălan

9.5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.