Sindromul miresei a făcut-o pe Maria Iordănescu să anuleze nunta. „M-am liniștit complet exact în ziua în care am decis să amânăm frumosul eveniment” EXCLUSIV

A păstrat, după cununie, numele de familie al celebrului ei tată, Anghel Iordănescu
Sindromul miresei a făcut-o pe Maria Iordănescu să anuleze nunta. „M-am liniștit complet exact în ziua în care am decis să amânăm frumosul eveniment” EXCLUSIV

Înainte de nuntă, foarte multe fete se confruntă cu o mulțime de fobii și de temeri. O stare psihologică pe care experții o încadrează în așa-numitul „sindromul miresei”. În această situație a fost și fiica lui Anghel Iordănescu. Ea a decis să reprogrameze cununia civilă și petrecerea de după, căci altfel risca să ajungă la spital. Maria Iordănescu, vedetă Prima TV, ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro. Ea ne-a povestit despre frumoasa ei familie.

Maria Iordănescu, reacție la sindromul miresei: „Am amânat nunta din cauza pandemiei”

Pentru multe femei, nunta nu este doar un moment de bucurie, ci și unul în care tensiunea atinge cote maxime. Din dorința de a avea un eveniment perfect, multe mirese ajung chiar pe mâna medicilor. Nu a fost cazul Mariei Iordănescu, dar nici mult nu mai avea până la o cădere nervoasă. A avut parte însă de sindromul miresei.

„Am experimentat puțin din acest sindrom, trebuie să recunosc, înaintea nunții. Până în ultimul moment am sperat că voi putea duce evenimentul la bun sfârșit. M-am liniștit complet exact în ziua în care am decis să amânăm frumosul eveniment. De acum, sunt liniștită. Cam totul este pus la punct, așa că mă pot bucura de toată această perioadă de dinainte de nuntă. Fără emoții, fără stres”, a povestit fiica marelui antrenor român Anghel Iordănescu, pentru Ego.ro.

Principala ei problemă, ceea ce o neliniștea și ceea ce i-a adus această stare a fost pandemia cauzată de covid. Din cauza incertitudinii cu privire la restricțiile impuse și la cum se va putea organiza evenimentul, Maria a stat cu teama că nunta nu va fi așa cum a visat-o. Astfel că, de comun acord cu soțul ei, nunta care inițial trebuia să aibă loc în octombrie 2021, a fost reprogramată pentru vara aceasta.

„Am amânat nunta din cauza pandemiei și am reprogramat-o pentru luna iulie a acestui an.”

Maria Iordănescu și soțul ei, Teddy Măgureanu, la Paris
Maria Iordănescu și soțul ei, Teddy Măgureanu, la Paris

Sindromul miresei. Nu a renunțat la numele Iordănescu, după cununia civilă

Nu aceleași emoții și trăiri, asociate cu sindromul miresei, le-a avut însă la cununia civilă. Evenimentul a fost unul intim, alături de familie și câțiva apropiați. Și s-a dovedit a fi exact cum l-a plănuit Maria. Deși toată lumea se aștepta ca tânăra să ia, cel puțin în actele oficiale, numele de familie al soțului, fiica lui Anghel Iordănescu nu a vrut să renunțe la cel pe care l-a purtat cu mândrie toată viața.

„Am păstrat și numele de Iordănescu. Am luat această decizie din dragoste față de familie, dar mai ales din respect și aprecierea vis-a-vis de tatăl meu. A muncit o viață întreagă pentru acest nume și eu mă simt mândră și onorată să fiu urmașa tatălui meu. Deși, toată viața am simțit o presiune din acest punct de vedere, acum știu cum să gestionez acest aspect, deci îmi rămâne doar să simt bucuria și onoarea de a purta același nume cu al tatălui și al fraților. Pe de altă parte, schimbarea numelui am asociat-o, încă din copilărie, cumva ca o pierdere a unei părți din identitatea proprie”, a mai declarat Maria Iordănescu pentru Ego.ro.

Maria și fratele ei, Andrei Iordănescu
Maria și fratele ei, Andrei Iordănescu

„Timing-ul este diferit de la persoană, la persoană”

La cei 25 de ani, mulți tați ar fi considerat că e mult prea devreme să-și ia viața în propriile mâini, însă nu a fost și cazul lui Anghel Iordănescu, care nu doar că i-a dat binecuvântarea, dar i-a și urat să facă cât mai repede copii, nu unul, ci trei, pentru a se bucura cât mai mult de ei.

„Nu consider că este o vârstă fragedă, cred că pentru fiecare momentul în care luăm această decizie este diferit, timing-ul este diferit de la persoană, la persoană. Frații mei îmi respectă mereu deciziile, cu atât mai mult când și ei sunt în asentiment cu ceea ce fac. Cunoscându-l pe soțul meu, sunt ferm convinsă că niciunul nu a avut dubii și nici nu a existat vreun moment de nesiguranță în ceea ce privește acest pas pe care îl fac”, ne-a mai povestit tânăra.

Maria Iordănescu, vedetă la Prima TV, a experimentat sindromul miresei
Maria Iordănescu, vedetă la Prima TV, a experimentat sindromul miresei

Experimentează rolul de mamă, alături de nepoții ei

Până când va avea propriul copil, Maria se bucură de rolul de mătușă alături de copiii fraților ei.

„În ultima perioadă nu am fost o mătușă foarte bună, nu sunt mândră de mine pentru că îmi doresc să petrec mai mult timp cu nepoțeii mei însă timpul meu este destul de limitat, mă axez foarte mult pe carieră și sunt dedicată cu tot ceea ce fac la Prima Tv. În trecut, mereu mi-am găsit timp pentru ei, am petrecut momente unice și frumoase, am mers împreună în vacanțe. Eram mătușa aceea cu care ei dormeau mereu, cu care se distrau, care le permitea să vadă filme până târziu, ieșeam cu ei în oraș. Mă simt datoare față de ei să recuperez timpul pierdut”, ne-a mai povestit Maria.

Anghel Iordănescu alături de nepoții Edward, Andrei, Alexandru și Maria
Anghel Iordănescu alături de nepoții Edward, Andrei, Alexandru și Maria

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
E din ce în ce mai rău! Planurile pentru ÎNMORMÂNTARE, GRĂBITE, anunţul care dă fiori....
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ireal ce a putut păți o tânără de 21 de ani, după ce a băut...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Racii și alte patru zodii în avantaj. Alinierea planetelor aduce succes
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *