Singura femeie care i-a văzut toate așternuturile lui Cătălin Botezatu. „Este o femeie extraordinară” VIDEO EXCLUSIV

Marți seară, Cătălin Botezatu a lansat prima lui colecție dedicată accesoriilor pentru casă, un pas firesc în cariera unui designer de renume. Pe lângă prosoape, halate și alte accesorii, Botezatu a adus în fața publicului și câteva modele de lenjerii de pat. Celebrul designer a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că a conceput lenjeriile de pat după ce a testat mai multe combinații de materiale pentru a ajunge la combinația care ține mai bine la „tăvăleală”.

Cătălin Botezatu: „Ca designer este firesc să faci și o colecție home, adică adresată casei tale”

Cătălin Botezatu reușește să ne surprindă de fiecare dată atât profesional, cât și personal. De curând a lansat o colecție home, cu accesorii pentru casă, în ciuda faptului că el este genul de persoană care nu stă prea mult timp într-un singur loc.

„Lenjeriile de pat sunt pe mai multe nuanțe, patru nuanțe. Sunt din niște materiale care țin la tăvăleală ca să zic așa. Alea din mătase nu sunt bune. Transpiri, se murdăresc foarte repede și aluneci. Trebuie să aibă aderență. Le-am testat eu”, a povestit amuzat Botezatu pentru EGO.ro, completând că era firesc să se ducă și în această zonă de creație.

„Ca designer este firesc să faci și o colecție „home”, adică adresată casei tale. Atunci am făcut prosoape de baie, mici, mari, halate, prosopul pe care îl pui în fața chiuvetei sau a dușului, turbanele pentru femei când ies din cadă, să-și țină părul în Botezatu și nu în ultimul rând lenjerii de pat. La anul o să aveți parte și de alte surprize pentru că așa am făcut tot timpul. Gândește-te că sunt primul care a făcut curele, portofele, fulare, dar ce nu am făcut. E o continuitate în munca mea”.

Modalitatea inedită prin care și-a prezentat colecția

Pentru că nu concepe să nu facă o prezentare de modă la fiecare dintre colecțiile lui, Botezatu a găsit o modalitate inedită pentru a pune în scenă atât prosoapele, cât și halatele care îi poartă numele. Astfel că manechinele au defilat în lenejerie intimă, acoperite doar de aceste accesorii pentru baie.

Ea este singura femeie care a văzut toate lenjeriile de pat ale lui Cătălin Botezatu
Colecția lansată de Cătălin Botezatu

Defilarea a fost urmărită și apreciată de vedetele autohtone, prieteni apropiați ai designerului, printre care și Diana Dumitrescu, cea care ani la rândul a defilat în rochiile lui Botezatu. Dat fiind faptul că celebra actriță și-a început cariera de fotomodel în prezentările lui Bote nu am putut să nu-l întrebăm pe designer de ce nu s-a mai folosit de serviciile ei, mai ales că Diana și-a revenit complet după ce l-a adus pe lume pe fiul ei, Carol.

„Pe Diana Dumitrescu o iubesc. Este una dintre cele mai talentate actrițe din România și în rolul „Regina” a fost regina regească. Ea este prima „regină” a României. A interpretat acel rol extraordinar. Mă bucur că-l văd acum în reluare. Ea avut așa un rol frumos, bine și ceilalți actori pe care îi iubesc din acel serial, dar ea pentru că îmi este și prietenă, e o alinare ori de câte ori o văd. O chem și în prezentările mele, dar acum nu mai are timp. Aaa uite a zis că vine. Ea arată foarte bine, e frumoasă, e înaltă, are un trup frumos, dar să știi că nu m-am mai gândit la ea pentru că o știam ocupată cu filmările. Are un copil super și are grijă de el. Este o mamă desăvârșită, gătește bine, e o actriță desăvârșită și mai este și frumoasă nene. Mai e și prietena mea”, a mai povestit Botezatu pentru EGO.ro, promițând ca pe viitor să o cheme în prezentările lui.

„O dată pe lună dorm acasă”

Revenind la colecția lansată marți seară, Botezatu ne-a mărturisit că a scos pe piață lenjerii de pat, însă el se numără printre acele persoane care rareori dorm acasă și atunci când o face nu petrece prea mult în pat.

„Mai dorm. O dată pe lună dorm acasă. Că mă întreba cineva de câte ori schimb lenjeriile acasă. O dată pe lună. Le schimb așa pentru că atunci ajung acasă. Având în vedere că am mai multe case, nici nu apuc să dorm în ele. Glumesc. Când vine tanti Nela, pentru că ea este femeia mea iubită care mă ajută să fac curățenie, îmi zice că de ce să le mai schimbe că nici nu am dormit în ele. O iubesc pe tanti Nela. O am pe tanti Nela de mulți ani și mă distrez copios cu ea pentru că ea vine, mă trezește, îmi face cafeaua, îmi aduce croissant, îmi aduce tot felul de chestii de mâncat dimineața. Stau de vorbă cu ea la cafeluță. Este o femeie extraordinară. E o mână de om, dar este extraordinară”, ne-a mai dezvălui Bote în stilul caracteristic.

Ea este singura femeie care a văzut toate lenjeriile de pat ale lui Cătălin Botezatu
Cătălin Botezatu

De altfel, designerul este unul dintre cei mai răsfățați români. Pe lângă prietenii pe care îi are de ani de zile, Bote se laudă că are 3 femei care ar face orice pentru el.

„Am mai multe mame. O am pe mama, tanti Nela care se ocupă de mine și o mai am pe Mary de la Sibiu, pe care o iubesc. Mary este cea mai faină femeie ever. Eu merg la pensiunea ei, la munte, în împrejurimile Sibiului, și îmi face toate poftele, mă relaxez. Ce să mai. Am mai multe mame. Sunt răsfățat”, a mai declarat Cătălin Botezatu pentru EGO.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
5.3 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *