Singura persoană pe care Regele Charles o ascultă. Niciodată nu trece peste cuvântul ei

Ea a fost descrisă ca fiind "adevăratul șef"
Singura persoană pe care Regele Charles o ascultă. Niciodată nu trece peste cuvântul ei

Charles al III-lea este acum regele Marii Britanii. Chiar dacă el ar trebui să ia deciziile importante, presa internațională vorbește despre singura persoană pe care Regele Charles o ascultă și peste cuvântul căreia nu trece niciodată.

Singura persoană pe care Regele Charles o ascultă. Cine ia deciziile

Camilla, soția lui, a fost descrisă ca fiind „adevăratul șef” de către un fost consilier, care spune că regina joacă un rol major în deciziile luate de regele Charles. Julian Payne a fost secretarul de comunicare al lui Charles (73 de ani) și al Camillei (75 de ani), între 2016 și 2021. El a descris-o pe regina consort ca fiind „probabil cea mai mare armă secretă a familiei”, potrivit dailymail.co.uk.

Cu toate acestea, în ciuda rolului său instrumental în luarea deciziilor, Julian a mai spus că regina consort „nu a făcut o campanie activă” pentru noul său titlu, gândindu-se că acest lucru se va întâmpla „dacă va fi menit să se întâmple”. Fostul consilier a spus că el crede că va prospera în noua funcție pentru că „respectă rolul și instituția în totalitate, dar nu în detrimentul păstrării propriilor picioare bine înfipte în pământ”.

Regele Charles și Camilla
Regele Charles și Camilla

Camilla, mereu alături de regele Charles

De când a adoptat titlul de regină consort în urma decesului reginei Elisabeta a II-a la Balmoral, pe 8 septembrie, Camilla a avut numeroase apariții publice alături de regele Charles. Vineri, ea s-a alăturat altor membri ai familiei regale la un priveghi pentru Majestatea Sa la Westminster Hall. În timp ce cei patru copii ai fostului monarh – regele Charles, prințesa Anne, prințul Andrew și prințul Edward – au vegheat la sicriul reginei, Camilla a privit în tăcere solemnă din tribune.

Sprijinul ei pentru regele Charles al III-lea la aceste evenimente a fost un lucru la care acesta a făcut aluzie în primul său discurs către națiune, pe care l-a rostit pe 9 septembrie.

De ce regele Charles și soția sa, Camilla, dorm separat

Regele Charles și Camilla au ales să locuiască separat încă din 2005, atunci când s-au căsătorit. Potrivit presei britanice, miercuri noul monarh a ales să ia o pauză de la toată agitația care a urmat decesului mamei sale și s-a retras la conacul lui Highgrove, de lângă Londra. Camilla nu și-a însoțit soțul, ci a preferat să meargă la casa Ray Mill, pe care a cumpărat-o în 1996, după despărțirea de primul ei soț, Andrew Parker Bowles.

„Sunt un cuplu extrem de apropiat, nu există tensiuni între ei. Camilla are camera sa în Highgrove, dar nu stă mai deloc acolo. Când se află amândoi la țară, ea preferă să locuiască la Ray Mill, unde are propria familie aproape. Așa au stat întotdeauna lucrurile între ei doi”, a spus un apropiat al cuplului.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
7.2 242 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *