Singura soluție de care ai nevoie ca să ștergi frigiderul murdar și urât mirositor. Rezultatul va fi unul pe care-l visai de multă vreme

Substanța care îți va veni imediat în ajutor
Singura soluție de care ai nevoie ca să ștergi frigiderul murdar și urât mirositor. Rezultatul va fi unul pe care-l visai de multă vreme

Gospodinele folosesc bicarbonatul de sodiu la o mulțime de lucruri. Nu doar că le este util în bucătărie, la gătit, dar, mai nou, îl folosesc și pentru a curăța și igieniza diverse suprafețe sau obiecte. Așadar, unul dintre cele mai folosite și eficiente trucuri este cel pentru eliminarea mirosurilor neplăcute din frigider.

Cum te scapă bicarbonatul de sodiu de mirosurile neplăcute din frigider

Frigiderele sunt invadate de diferite mirosuri neplăcute, iar pentru mulți dintre noi această situație pare a fi fără rezolvare, mai ales dacă este vorba despre mâncăruri puternic mirositoare. Nu puține au fost situațiile în care simpla deschidere a frigiderului ți-a provocat un adevărat disconfort olfactiv. Mirosurile deranjante sunt, însă, ignorate de mulți, care evită să curețe constant frigiderul. Nu o doar că nu este plăcut să simți de fiecare dată când deschizi frigiderul mirosul greu, dar, în timp, aparatul se va strica dacă nu este întreținut corespunzător.

Cea mai bună variantă este și să acoperiți cum trebuie alimentele depozitate în frigider, pentru a nu se propaga mirosul, și igienizarea aparatului electrocasnic mai des decât o faci de obicei. Aici îți vine în ajutor bicarbonat de sodiu. Celebrul compus chimic va scoate în totalitate mirosuril eurâte din frigider. Împreună cu bicarbocanul se sodiu poți folosi și alte ingrediente, ba chiar rezultatul va fi cu atât mai mulțumitor și de lungă durată.

Soluția care te scapă de miresmele neplăcute

Multe dintre gospodine recurg la produse pe bază de clor, însă acestea nu sunt foarte indicate pentru sănătate. Le poți pune de o parte pentru că, pentru frigider, îți recomandăm să folosești doar bicarbonat de sodiu. Ai nevoie de 100 de grame din acest praf și apă călduță. Acest amestec te va ajuta să scapi de mirosurile care te fac să te strâmbi de fiecare dată când deschizi frigiderul.

Este important să ști că această soluție trebuie folosită corect pentru a da rezultate. Mai exact, cu apa caldă și bicarbonatul de sodiu trebuie să igienizați toate zonele aparatului. Nu te limita doar la pereți și rafturi, ci fă bine să ajungi prin toate colțurile. După ce ai eliminat orice urmă de murdărie care poate cauza mirosuri urâte, problema este ca și rezolvată.

O altă metodă folosită la rezolvarea problemei cu mirosul din frigider nu necesită spălare. Totuși, implică bicarbonatul de sodiu.Trebuie doar să pui pe un raft al frigiderului un recipient cu bicarbonat. Produsul chimic va absorbi toate mirosurile neplăcute din frigider.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
7.8 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *