Singurul show de televiziune la care Otniela mai vrea să participe: „Sper să nu se interpreteze cumva” VIDEO EXCLUSIV

Singurul inconvenient în clipa de față este că nu știe ce partener s-ar mula firii ei extrem de competitivă.

Cu câteva luni înainte de începerea unui nou sezon „America Express”, Otniela Sandu se declară dornică de a lua parte la această aventură. Actrița a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că nu doar că este un vis de-al ei, dar se simte extrem de pregătită din toate punctele de vedere și consideră că are toate atuurile pentru a participa la reality show. Singurul inconvenient în clipa de față este că nu știe ce partener s-ar mula firii ei extrem de competitivă.

Pe cât este de greu, pe atât este de provocator, așa că multe vedete autohtone și nu numai își doresc să ia parte la realityshow-ul „America Express”. Printre acestea se numără și Otniela Sandu, care, în ciuda imaginii sale de femeie inocentă, suavă, mărturisește că ascunde o adevărată războinică.

„Este singurul show de televizune care îmi place în momentul acesta și la care aș merge. Ador. De foarte mult timp îmi doresc să merg acolo și sper că la un moment dat să se întâmple. De obicei tot ce mi-am dorit s-a întâmplat. Acum ceva timp aveam și planuri cum, cu cine, de ce. Îmi doresc în continuare să merg, cu cine nu știu exact”, ne-a povestit Otinela, care nu știe dacă ar putea rezista cineva cu ea, în calitate de partener, într-o astfel de competiție. „Sunt atât de competitivă încât nu știu cine s-ar mai înțelege cu mine.

Eu nu știu să renunț, eu merg până la extrema aia în care și cu durere, cu plâns, cu greu, nu mă las. Nu îmi place să renunț, ci să câștig. Par eu așa drăguțică, dar când e de competiție nu te pune cu mine. Nu că sunt rea, dar nu renunț și dacă nu ești obișnuit cu sistemul ăsta și nu ești și tu așa îți vine să renunți. Dar eu nu renunț”.

„Sper să nu se interpreteze cumva, dar cred că aș merge cu un băiat”

Otniela are o relație specială cu părinții și surorile ei, însă cu toate acestea nu crede că ar putea pleca într-o astfel de competiție cu vreunul dintre ei. Mai mult, nici măcar dintre prieteni nu vede pe cineva care să se ridice la nivelul așteptărilor ei.

„Cu părinții nu cred că aș putea să merg, nu pentru că nu ne-am înțelege, cu ei m-aș înțelege clar, dar nu ar vrea niciunul dintre ei pentru că nu sunt nici cu televiziunea, nici cu competiția, nici cu show-urile astea. Poate tata să fie mai pe adrenalină, că tata a fost tot timpul în tinerețe foarte competitiv și el, dar nu l-aș vedea în genul unui astfel de show de televiziune. Cu surorile mele, poate cu una dintre ele, dar nu cred. Sper să nu se uite la interviul ăsta. La prieteni la fel, cred că ar fi un triaj foarte mare pentru că am prieteni cu care mă înțeleg super bine, dar cu care atunci când merg pe munte și începe să ningă încep să comenteze și îmi vine să le iau la bătaie”, a mai povestit Otniela pentru EGO.ro.

Deși nu este implicată în nicio relație amoroasă, sau cel puțin nu vorbește deschis despre asta, Otniela crede că dacă ar primi propunerea de a participa la „America Express”, cu siguranță s-ar descurca de minune alături de un bărbat.

„Sper să nu se interpreteze cumva, dar cred că aș merge cu un băiat, nu cu o fată. Nu știu de ce. Poate că pentru că eu sunt și visătoare, sunt și competitivă, și cumva să fie un echilibru. Să mă tempereze un pic. Dacă e bărbatul potrivit știe să mă facă să tac când e cazul, altfel eu nu mă opresc. Trebuie să-l găsesc mai întâi”.

„De mică știam să mă descurc”

Asta pentru că realityshow-ul implică participarea în echipe, căci dacă s-ar putea, Otniela mărturisește că ar concura de una singură. A demonstrat de-a lungul timpului că se descurcă de minune, dovadă că a făcut o impresie foarte bună chiar de la prima ei apariție TV, în cadrul show-ului „Supraviețuitorul” prezentat de Dragoș Bucurenci.

„Pe psihic pot să zic că stau bine. Dacă am stat eu la Survivor. Eu practic așa am început totul. Am fost la primul Survivor din România și am rămas până în finală. Acolo toată competiția a fost pe psihic. Adică am avut probe cu băieți. La „Ferma vedetelor” la fel. Am fost la probă cu Moroșanu, adică cu bărbați puternici”, ne-a mai povestit tânăra. Dar „America Express” nu înseamnă doar probe fizice, de îndemânare și un psihic bun, ci și o bună adaptare la condițiile întâlnite pe drumul spre marele premiu.

„Crezi că nu-mi găsesc eu cazare? Păi mă duc direct și rog să mă lase să stau la ei că le gătesc, le fac curat. Conving eu omul, nu mă las. Chiar dacă mi-ar zice nu, eu nu mă las. Îi mătur, îi fac curat, fac orice să ajut în casă și să mă lase să dorm acolo. Nu îmi fac probleme. Să știi că de mică știam să mă descurc.

Singurul show de televiziune la care Otniela mai vrea să participe
Otniela Sandu

Eram la Cluj și bunica mă lăsa singură, eu mergeam și mâncam prin vecini, veneam acasă cu cadouri, cu pui din grădinile altora. Deci mă descurcam”, a mai declarat amuzată Otinela pentru EGO.ro, completând că dacă ajunge concurentă în următorul sezon, cu siguranță se va număra printre echipele care vor ajunge în ultima etapă. „Sunt competitivă, deci sigur aș merge departe în concurs”.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
E din ce în ce mai rău! Planurile pentru ÎNMORMÂNTARE, GRĂBITE, anunţul care dă fiori....
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Racii și alte patru zodii în avantaj. Alinierea planetelor aduce succes
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *