Smiley, look nou. Cum arată artistul, după ce s-a tuns. A renunțat la plete după ani buni FOTO

Smiley a explicat de ce a ales să facă schimbarea de look tocmai acum.
Smiley, look nou. Cum arată artistul, după ce s-a tuns. A renunțat la plete după ani buni FOTO

După ani în care părul său lung a fost subiect de discuții și controverse în mediul online, Smiley a decis să se tundă. Și nu de gura cârcotașilor care îi aminteau cu fiecare ocazie să își schimbe frizura, ci pentru o cauză nobilă. Artistul are acum un look fresh și este bucuros, totodată, că a putut să ajute prin gestul său oamenii aflați în suferință.

Smiley, look nou. Artistul s-a tuns

Andrei Tiberiu Maria, pe numele său de scenă Smiley, i-a lăsat cu gura căscată pe fanii săi după ce recent a postat câteva fotografii pe rețelele de socializare în care apare cu un look nou. Artistul a renunțat la părul lung și a optat pentru o tunsoare la modă.

„Haterii vor spune ca e Photoshop”, a scris cântărețul, în dreptul pozelor.

Aprecierile urmăritorilor au curs continuu, adunând peste 80 de mii în nici 24 de ore, semn că noul său look este pe gustul acestora.

Smiley s-a tuns
Smiley, look nou

Smiley a renunțat la plete în scop caritabil

În decursul anilor, de când Smiley a hotărât să poarte părul lung, au existat numeroase critici la adresa frizurii acestuia în mediul online, însă acest lucru nu l-a determinat să renunțe la părul lung. În cele din urmă, el a ales să se tundă pentru a-i ajuta pe oamenii aflați în suferință. Smiley și-a donat părul unei fundații care se ocupă de realizarea unor peruci pentru bolnavii de cancer. Cântărețul a dezvăluit acest lucru chiar cu o zi înainte de a merge la frizer.

Smiley s-a tuns
Smiley s-a tuns

„18.06.2022. Scrijelesc și eu, pe peretele asta de aici, data de mâine, să rămână scris: Mâine mă tund! Freza nouă, look nou, laude din stânga și din dreapta (sper), dar cel mai important este că părul ăsta al meu, care a fost subiect de discuție atâția ani, este acum și de folos. Îl donez către @fundatia_renasterea pentru realizarea de peruci pentru pacienții oncologici. Le mulțumesc că au dat sens și valoare părului meu. Dacă aveți cum și decideți să vă tundeți, donați-vă părul în campania #bravecut a Fundației Renașterea. Sau DONAȚI bani în conturile lor, fac atât de mult bine pentru mii de persoane pândite de un mare rău. Fiți buni! Tunși, netunși, sufletul contează și poate face lumea mai bună! Share ca sa ajunga la cat mai multi.”, a scris Smiley pe contul său de socializare.

8.8 139 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.