Smiley și Gina Pistol fac nuntă. Ce a dezvăluit vedeta despre marele eveniment: “Nu știu cum va arăta rochia de mireasă”

Este prima dată când vorbește despre marele eveniment

Sunt de mulți ani împreună, au și o fetiță de aproape doi anișori, însă până acum nu au precizat nimic despre căsătorie. Vestea cea mare vine acum: Smiley și Gina Pistol fac nuntă, iar prezentatoarea TV a dat detalii despre planurile lor.

Ce dezvăluiri a făcut Gina Pistol despre nunta cu Smiley: „Nu știu cum va arăta rochia de mireasă”

Prezentatoarea de la Chefi la cuțite a dezvăluit că alături de tatăl fetiței sale, Smiley, plănuiesc să facă și nuntă. Întrebată despre rochia de mireasă, Gina Pistol spune că nu știe cum va arăta încă. De asemenea, cei doi nu știu exact când va avea loc marele eveniment deoarece amândoi sunt foarte ocupați cu diferite proiecte.

”Da, plănuim să facem și nunta. Nu știu cum va arăta rochia de mireasă, nu știu însă când că nu știu cum vom face cu timpul, deja Andrei a intrat în pâine, eu nici nu știu când a trecut luna ianuarie, că uite că s-a dus și luna ianuarie și n-am înțeles nimic din ea”, a spus Gina Pistol pentru spynews.ro.

Vezi și – Cum s-au pozat Smiley și Gina Pistol în vacanța exotică. Fanii au reacționat imediat: “Sunteți minunați”

Cum a început povestea dintre Smiley și Gina Pistol. Prezentatoarea TV a povestit tot

Gina Pistol a povestit că ea și Smiley vorbeau destul de des, își trimiteau lucruri amuzante pe rețelele de socializare sau își făceau recomandări de filme. Prezentatoarea TV este de părere că a reușit să îl cucerească datorită faptului că este o persoană amuzantă.

„Noi vorbeam așa… ne recomandam filme, una alta, înainte să fim împreună. Îi trimiteam tot felul de meme-uri din astea funny, bancuri și-l făceam să râdă. Așa l-am agățat. Eram cu o prietenă la pensiunea părinților ei și m-a întrebat ce fac. I-am trimis o poză cu un gomboț, nu cu doi, cu unul”, a povestit Gina Pistol.

Smiley și Gina Pistol sunt împreună de șapte ani
Smiley și Gina Pistol sunt împreună de șapte ani

El i-a răspuns mărturisindu-i că îi este poftă, iar Gina s-a oferit să-i pregătească și lui atunci când se întoarce la București. Chiar asta s-a și întâmplat, iar de atunci povestea lor a luat startul.

„I-am făcut gomboți. A fost prima oară când am făcut gomboți, dar mi-au ieșit atât de buni. El a venit la mine, avusese puțină treabă la studio și a venit la mine. Am ascultat toate albumele lui Depeche Mode pe youtube și mâncam gomboți. Am stat vreo 3 ore și pe urmă trebuia el să plece. Și a plecat, dar s-a mai întors după aia”, a mai povestit Gina Pistol.

De la prima întâlnire a luat au trecut mai bine de șapte ani, însă o bună parte din această perioadă cei doi și-au păstrat relația departe de ochii curioșilor. La scurt timp de când au dezvăluit că formează un cuplu a venit pe lume și fetița lor Josephine.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *