Smiley și Gina Pistol, imagini superbe cu micuța Josephine. Dovada că seamănă perfect cu mama ei, fanii sunt uluiți

Fiica celor doi seamănă perfect cu vedeta

Smiley și Gina Pistol trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar pe lângă fericirea pe care o aduc fiecare în viața celuilalt, ambele vedete au un motiv în plus de bucurie, și anume fiica lor, micuța Josephine. În vârstă de doar doi anișori, cea mică le-a schimbat complet viața vedetelor noastre, iar pe măsură ce crește, începe să se vadă din ce în ce mai bine cât de mult seamănă cu mama ei celebră!

Josephine seamănă leit cu mama ei

Prezentatoarea tv și artistul trăiesc viața la care acum câțiva ani doar visau. Au o fiică minunată, pe Josephine, de doar doi ani sunt și proaspăt căsătoriți, unindu-și oficial destinele printr-o ceremonie esuperbă și emoționantă, la care a luat parte doar crema lumii mondene din România. Așadar, ce și-ar mai putea dori? Ba chiar, recent, Smiley vorbea despre schimbările ce s-au petrecut în ultimul timp, în viața sa.

„Sunt mult mai bogat acum, nu știu dacă mai matur, dar e clar că trăiesc cu totul altfel, simt cu totul altfel, parcă totul are un sens. Parcă nimic nu e mai important decât sănătatea familiei mele și timpul petrecut cu familia mea”, declarat artistul.

Josephine, în vârstă de doar 2 anișori, este foarte atașată de ambii ei părinți, mai ales de mama ei, Gina Pistol. Iar cu cât fiica celor doi crește, cu atât devine din ce în ce mai vizibil cât de mult seamănă cu mama ei. Cea mică are trăsături de la ambii părinți, având exact ochii lui Smiley, dar și pletele blonde, cârlionțate, la fel ca ale mamei sale, Gina Pistol.

Gina Pistol a vrut să se despartă de Smiley

Și deși sunt atât de fericiți acum, cei doi au trecut prin momente tensionate la început de relație. Pe acea vreme, artistul pleca foarte mult din țară, având spectacole des. Atunci a fost momentul când prezentatoarea a fost la un pas de a-l părăsi pe partenerul său.

„Au fost momente la început când îmi venea să mă duc mâncând pământul, tocmai pentru că trebuie să ai multă răbdare cu Andrei. Lipsea mult de acasă și trebuia să înțeleg și partea asta a lui, dar ceva în mine îmi spunea doar învață să ai răbdare. Iar acum când mă uit la fiica mea, când o iau în brațe și mă uit în ochii ei înțeleg de ce a trebuit să am răbdare. Eu sunt mai vulcanică așa…să nu zic nebună”, a precizat partenera de viață a lui Smiley acum ceva vreme.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
4.5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *