Solista Adriana Rusu s-a îngrășat brusc, după ce și-a făcut implant mamar. „Aveam 44 de kg”. Ce face pentru a-și redobândi silueta VIDEO EXCLUSIV

„Sunt moldoveancă și asta spune tot. Am fost dintotdeauna pasionată de gătit”

Adriana Rusu a devenit cunoscută grație colaborării sale cu Tataee la piesa „Noi doi”, însă în ultimii ani s-a făcut extrem de remarcată și în mediul online, cu emisiunea culinară „Sarea și piperul”, pe care o prezintă alături de fosta concurentă de la „Chefi la cuțite”, Andra Mihail. Deoarece gătește și mănâncă cot la cot cu invitații pe care îi are în emisiune, Adriana Rusu a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că face eforturi pentru a reuși să se mențină în formă.

Adriana Rusu: „Mănânc, dar mănânc ce trebuie”

Conștientă de faptul că nu mai are 20 de ani, ci urmează să împlinească 36, în luna decembrie, dar și că este gurmandă, Adriana Rusu ne-a mărturisit că are mare grijă la alimentația ei.

„Mănânc, dar mănânc ce trebuie. Ce-i drept, am fost plecată o săptămână acasă la nepoți și am mai ciugulit așa câte o prăjitură cu ei. Emisiunea culinară este un pic în pauză. Andra este plecată o perioadă și probabil când se întoarce vom reveni cu „Sarea și piperul””, ne-a declarat artista, completând că a învățat să gătească încă de mică, de pe vreme când rămânea acasă doar cu ceilalți frați.

„Sunt moldoveancă și asta spune tot. Am fost dintotdeauna pasionată de gătit. Bunica ne lăsa să stăm în bucătărie, mama ne alunga. Fiind patru frați, trei fete și un băiat, când mai rămâneam singuri ne apucam de gătit. Îți dai seama că mâncarea cea mai bună este la oală mare. Așa mi-am descoperit pasiunea pentru gătit. Îmi place să fac și dulciuri, și prăjituri, de toate”.

„Am revenit la sală după pierderea tatălui meu”

Originară din Republica Moldova, Adriana nu s-a numărat printre acele persoane care, odată mutate în alt oraș, au fost nevoite să facă foamea sau să învețe degrabă să gătească.

„Atunci când m-am mutat mâncam mai multă iarbă, mai multe verdețuri, salate, foarte puțină carne. Acum, în schimb, mănânc multă proteină pentru că fac și sală intens. Acum nu te gândi că nu mai am și cheat day (n.r. zi de răsfăț culinar) pentru că mai avem și pofte, iar eu sunt pofticioasă și se întâmplă să mai mănânc și prostioare. Însă de cele mai multe ori mănânc foarte sănătos”, a mai povestit Adriana amuzată pentru EGO.ro, completând că în momentul de față s-a schimbat oarecum regimul ei alimentar căci a reînceput antrenamentele intense la sală.

„Mi-am găsit cumva un refugiu și un echilibru”

„Am avut o perioadă în care nu am făcut sală. Vreo patru ani, cam așa. Am revenit la sală după pierderea tatălui meu. Mi-am găsit cumva un refugiu și un echilibru. În plus, îl am și pe antrenorul meu, Tiberiu, care pune biciul pe mine efectiv. După o vârstă trebuie să acorzi o mai mare atenție. Spunea mama bine că după 30 de ani nu mai este ca la 20. Trebuie să muncești de două ori mai mult ca să ai rezultate. Mi-e greu”.

Solista Adriana Rusu trage din greu la sală de sport pentru a-și redobândi silueta
Adriana Rusu trage din greu la sală de sport pentru a-și redobândi silueta

„Nu vreau să ajung femeia aia fit cu 6-8 pătrățele”

În clipa de față antrenamentele intense dau roade, iar Adriana este extrem de tonifiată. Deși poate este cea mai bună versiune a ei, cântăreața este de părere că este loc de mai bine, iar asta se datorează și faptului că toată copilăria ei a fost un copil aproape anorexic.

„De copil am fost foarte slabă, chiar foarte slabă. Când mi-am făcut implant mamar, aveam 44 de kilograme. M-am îngrășat de la anestezie, m-am umflat foarte tare. După care nu am avut voie să fac efort fizic și acolo s-a produs schimbarea. Fiind singură am ieșit cu fetele, am mâncat de toate, la sală nu am mai mers pentru că nu aveam voie, s-a dat organismul peste cap. Mi-a fost destul de greu să revin, dar e bine acum”, ne-a mai declarat tânăra, care mărturisește că nu ia tot felul de suplimente adiționale care să îi mărească artificial masa musculară.

„Iau doar suplimente, vitamine. Acum acum adăugat ceva proteină, după sală sau dimineața. Dar nu beau tot felul de shake-uri sau alte alimente pe care le mai iau unii. De-aia poate durează mai mult să mă definesc atât de bine cum mi-aș dori. Sunt definită, dar știi cum e, vrei din ce în ce mai mult. Nu vreau să ajung femeia aia fit cu 6-8 pătrățele, să se vadă doar mușchiul, dar bărbatul trebuie să aibă pe ce să pună mâna. Acum trebuie să găsesc și bărbatul, dar mai vedem”.

Solista Adriana Rusu trage din greu la sală de sport pentru a-și redobândi silueta
Adriana Rusu

S-a îngrășat după ce a făcut operație de mărire a bustului

Conformația ei s-a schimbat complet în momentul în care a decis să-și facă o operație de mărire a bustului. Dat fiind faptul că după intervenție nu a mai avut voie o perioadă să facă efort fizic, deci a avut interzis la orele de fitness, Adriana a luat câteva kilograme bune în greutate.

„Îmi doream de mult un implant mamar, dar nu neapărat din cauza faptului că aveam un complex. Mereu când îmi luam o rochie nu îmi stătea cum voiam eu. Eu spuneam că eram somalez pentru că eram foarte slabă și nu aveam sâni absolut deloc. Pe la 32 de ani m-am hotărât să fac pasul ăsta. Nu am făcut-o mai devreme pentru că îmi era foarte frică de ace, de spital”, ne-a mai declarat Adriana Rusu.

„Acum mi-am învins frica de ace”

Atunci a fost și momentul în care și-a învins teama de ace, iar acum recunoaște că revine în cabinetul medicului estetician ori de câte ori consideră că are nevoie de mici ajutări.

„Eu nu am stat în spital, Doamne ajută, să nu ajung prea devreme, iar asta a fost cauza pentru care am tot amânat. Acum mi-am învins frica de ace și chiar de curând mi-am făcut injecții cu botox în partea superioară a feței. Să fiu și eu mai tânără, având în vedere că sunt pe scenă mereu. În momentul în care cânt am grimase foarte puternice, pun suflet și mi se strâmbă fața, mimica și am avut nevoie. La un moment dat nu este atât de estetic să se vadă toate ridurile”, a mai povestit Adriana pentru EGO.ro.

După ce și-a depășit fobia are mult mai mare grijă de sănătatea ei și face vizite regulate la medic și își face periodic analizele.

„Fac analizele destul de des. Cele normale mi le fac o dată pe an, cele ce țin de femei, le fac atunci când este nevoie, adică la jumătate de an sau, în cazul în care apare o problemă, merg să fac analize mai amănunțite, dar țin foarte mult la treaba asta, să știu că sunt sănătoasă”.

Video: Dorin Marinuș

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *