Soluția naturală pentru curățenie de care nu știai că există. Aceste două ingrediente îți fac casa lună

Două ingrediente care te pot ajuta să-ți cureți casa
Soluția naturală pentru curățenie de care nu știai că există. Aceste două ingrediente îți fac casa lună

După o săptămână plină, în care ai fost ocupată mai mult cu serviciul decât cu treburile gospodărești, weekend-ul este ocazia perfectă pentru a-ți curăța locuința. Însă, află că în loc să dai banii pe produse chimice din comerț, poți alege soluția naturală. Ea se prepară din două ingrediente pe care sigur le ai în casă. Iată care sunt acestea!

Cum îți poți curăța casa cu două ingrediente din bucătărie

În loc să folosim produse naturale pentru a ne curăța casa, avem tendința de a utiliza produse chimice din comerț. În unele cazuri, acestea pot fi eficiente.

Cu toate acestea, uneori constatăm că nu obținem rezultatul scontat. În plus, unele conțin chiar substanțe care pot fi toxice sau pot deveni dăunătoare dacă nu le depozităm corect.

Tocmai de aceea, în acest articol îți vom spune care este cea mai bună soluție naturală pentru curățarea casei. Ei bine, vorbim de un amestec senzațional preparat din oțet și coajă de portocală.

Pentru a-l obține, tot ceea ce trebuie să faci este să iei un recipient încăptor în care să pui pe jumătate o soluție formată din două părți egale de apă și oțet.

După care, cealaltă jumătate a recipientului să o completezi cu coji de portocală. Acum, acoperă cu un capac și lasă-l așa timp de șapte zile. Ulterior, toarnă soluția într-un alt recipient cu pulverizator și utilizeaz-o pentru a-ți face casa lună.

Te-ar mai putea interesa și Trucul pentru a-ți face mobila de bucătărie să strălucească de curățenie. Ingredientele banale care funcționează de minune!

Alte ingrediente care te pot ajuta să-ți cureți casa

  • Lămâia: acest ingredient, pe care cu siguranță îl ai în casă, este un excelent degresant și dezinfectant natural.
  • Bicarbonatul de sodiu: ai observat că este bun la toate? Când vine vorba de curățenie, acest ingredient te va ajuta să îndepărtezi acumulările de murdărie, să îndepărtezi uleiul sau grăsimea de pe diferite suprafețe și să dezinfectezi și să albești.
  • Uleiul de măsline: ideal atunci când vrei să oferi luciu suprafețelor curățate.

Te-ar mai putea interesa și Amestecul care îți face parchetul să strălucească de curățenie. Ce trebuie să pui de fapt în apa cu care speli podeaua, trucul e genial!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
7.9 14 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *