Soluția simplă și eficientă care îți face sprâncenele să crească mult mai repede. Ingredientele sunt la îndemâna tuturor

Cum îți poți ajuta sprâncenele să crească mai repede
Soluția simplă și eficientă care îți face sprâncenele să crească mult mai repede. Ingredientele sunt la îndemâna tuturor

Dacă îți dorești să schimbi forma sprâncenelor, însă firele acestora cresc greu, avem o veste bună pentru tine! Află de mai jos care este soluția  simplă și eficientă care îți face sprâncenele să crească mult mai repede. Este la îndemâna oricui și s-a dovedit a fi de mare ajutor.

Ingredientul care te ajută să redai sprâncenelor aspectul natural și forma dorită

Uleiul de ricin, foarte folosit în diferite măști pentru păr sau ten, este foarte benefic. Acesta este extras din semințe de ricin și are proprietăți antiinflamatorii și antioxidante. Este folosit de secole datorită beneficiilor sale terapeutice și medicinale. Conține vitamina E, minerale, Omega 6 și Omega 9, dar și proteine.

Soluția simplă și eficientă care îți face sprâncenele să crească mult mai repede

Pentru a prepara această soluție ai nevoie de doar trei ingrediente:

20 ml de pantenol

30 ml de ulei de ricin

15 picături de ulei de usturoi

Cum se folosește? Se aplică regulat pe sprâncene și gene, iar acestea vor crește mult mai repede.

Alte tratamente naturiste care pot fi folosite pentru sprâncene. Sunt la îndemâna oricui

Uleiul de cocos. Se regăsește în componența mai multor produse de frumusețe și tratamente pentru păr deoarece are multiple beneficii. Între acestea este recunoscut pentru capacitatea sa de a îngroșa firele de păr. Încălzește o cantitate mică de ulei de cocos în mâini și masează zona sprâncenelor pentru câteva minute.

Uleiul de măsline. Acesta conține vitaminele A și E care contribuie la creșterea părului. Vitamina A stimulează producția de sebum, în timp ce vitamina E hrănește fiecare fir de păr. Aceste proprietăți importante recomandă uleiul de măsline pentru îngrijirea naturală a sprâncenelor. Poate fi inclus ușor în rutina ta de îngrijire.

Aloe Vera. Aceste plante sunt recunoscute pentru proprietățile lor vindecătoare, dar pot fi utilizate și pentru a stimula creșterea părului, regăsindu-se în multe produse pentru podoaba capilară. Pentru sprâncene groase și dese, zdrobește conținutul din frunzele de Aloe Vera, amestecă foarte bine până obții o pastă omogenă și masează sprâncenele cu amestecul obținut până când produsul aplicat este distribuit uniform și intră în piele. Acest remediu poate fi utilizat de două-trei ori pe săptămână.

Suc de ceapă. Poate pare ciudat, dar da, sucul de ceapă conține seleniu, sulf, minerale și vitamine, componente esențiale pentru creșterea părului. Sulful este responsabil pentru producerea țesutului de colagen care contribuie la creșterea armonioasă a sprâncenelor. Nu îți face griji în privința mirosului deoarece poate fi îndepărtat ușor ulterior cu ajutorul sucului de lămâie.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce a participat Jorge la Survivor All Stars, de fapt
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *