Sora Deliei a confirmat divorțul. Ce a dezvăluit Oana Matache despre motivul despărțirii: “Toxicitatea poate lua foarte multe forme”

Motivul pentru care Oana Matache și Răzvan Miheț au divorțat
Sora Deliei a confirmat divorțul. Ce a dezvăluit Oana Matache despre motivul despărțirii: “Toxicitatea poate lua foarte multe forme”

Sora Deliei a confirmat divorțul de Răzvan Miheț, bărbatul căruia i-a dăruit doi copii: o fată și un băiat. Oana Matache a vorbit deschis despre motivele despărțirii de soțul ei, dar și despre noul iubit despre care spune că este motivul pentru care „a urgentat lucrurile”.

Sora Deliei a confirmat divorțul de soțul ei

Oana Matache a vrut să pună capăt cât mai repede subiectului despre divorț și a confirmat că ea și soțul ei au decis să se separe. Speculații despre o posibilă despărțire a celor doi au început să apară acum două săptămâni, când sora Deliei și noul iubit au fost surprinși sărutându-se.

Artista nu a dorit atunci să ofere mai multe detalii, însă acum a decis să vorbească deschis despre despărțirea de Răzvan Miheț și noua ei relație.

Recent, Oana Matache și actualul ei iubit, Radu, au oferit mai multe detalii pe o platformă de live stream. Artista a mărturisit că relația sa cu fostul ei soț s-ar fi încheiat oricum, însă apariția lui Radu în peisaj doar a urgentat lucrurile.

„A fost o perioadă foarte grea și când aud de la cineva ”mă bucur pentru voi” e total altceva față de ce am auzit până acum. (…) Mi-a luat foarte mult curaj să fac chestia asta, că nu e ca și cum m-am plictisit și m-am trezit într-o dimineață: vreau să mă mut cu doi copii singură. (…) E o chestie care s-ar fi întâmplat oricum. Faptul că eu l-am cunoscut pe Radu doar a urgentat un pic lucrurile.”, a explicat Oana Matache.

„Totul s-a întâmplat firesc, nu au fost scandaluri.”

Oana a declarat că a păstrat o relație civilizată cu tatăl copiilor ei și că bărbatul poate merge oricând să își vadă fetița și băiatul.

„Totul s-a întâmplat firesc, nu au fost scandaluri. E o situație în care tatăl poate să vină oricând să vadă copiii. Nu e nicio piedică. (…) Cunosc foarte multe femei care trăiesc în căsnicii din astea super toxice și nu vorbesc neapărat de bătaie sau chestii de genul ăsta, că toxicitatea poate lua foarte multe forme. Efectiv nu au de ales decât să stea în căsnicia aia, pentru că majoritatea femeilor care au doi copii nu au mai muncit de minim 5 ani. E foarte greu să-ți iei copiii și să-ți refaci viața în condițiile în care, legal, soțul tău dă ca pensie alimentară ceva % din salariul minim pe economie. Te alegi cu 6-700 de roni pe lună. (…)”, a mai spus sora Deliei.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *