Sora Deliei s-a despărțit de soț? Ce spune Gina Matache, după ce fiica ei, Oana, a fost surprinsă cu un alt bărbat: „Sunt alegerile ei”

Oana și Răzvan Miheț erau căsătoriți din 2017

Scris de: Daoud Andra

17 Feb. 2023

Oana, sora Deliei Matache, s-ar fi despărțit de tatăl copiilor ei. Aceasta a fost surprisă recent de paparazzi în compania unui alt bărbat, cu care ar și locui deja. Cum s-au afișat cei doi și ce spune Gina Matache, mama Oanei și a Deliei, despre presupusul divorț al fiicei sale.

Sora Deliei s-ar fi despărțit de bărbatul cu care are doi copii

Oana, sora mai mică a Deliei Matache, a fost surprinsă recent în ipostaze romantice alături de un bărbat, altul decât soțul ei. Mulți s-au întrebat dacă aceasta a divorțat în secret de Răzvan Miheț, cel cu care era căsătorită din anul 2017. Paparazzi Spynews au fotografiat-o pe Oana alături de noul bărbat din viața ei, cu care se pare că ar și locui în prezent.

Cei doi au fost surprinși în timp ce mergeau la grădiniță să îi ia pe cei doi copii ai Oanei. După ce i-au luat pe cei mici, s-au îndreptat cu mașina către casa unde se pare că ar locui toți 4 în prezent. A doua zi, potrivit sursei menționate, cei doi l-au dus la grădiniță doar pe băiețelul Oanei, fetița rămânând acasă. După aceea și-au continuat drumul prin oraș și au făcut o oprire la o cafenea.

Gesturile tandre nu au lipsit dintre ei. În timp ce stăteau la semafor, bărbatul a mângâiat-o pe păr și a sărutat-o pe Oana, care se afla la volan.

Sora Deliei s-a despărțit de soț
Oana, alături de presupusul ei iubit și fiul ei (Sursa foto: Spynews)

Ce spune Gina Matache despre presupusul divorț al fiicei sale

Gina Matache, mama Oanei și a Deliei, a fost contactată pentru a confirma faptul că fiica sa cea mică s-a despărțit de soț. Aceasta a refuzat să comenteze și a specificat că nu poate vorbi în numele Oanei.

„Nu pot să vorbesc în numele ei. Pur și simplu nu am voie să vorbesc despre viața ei. Este viata ei, sunt alegerile ei”, a spus Gina Matache, pentru Unica.

Oana și Răzvan erau căsătoriți din anul 2017. Nunta a avut loc în București, iar Oana era deja însărcinată cu fetița lor atunci când a îmbrăcat rochia de mireasă. Nași au fost sora și cumnatul Oanei: Delia și Răzvan Munteanu. Aceștia au și botezat-o ulterior pe fetița Oanei, Jessie.

La scurt timp după ce a adus-o pe lume pe Jessie, Oana a rămas însărcinată din nou. Bogdan, cel de-al doilea copil al ei și al soțului ei, a venit pe lume la mai puțin de doi ani de la nașterea lui Jessie. Pe plan profesional, Oana Matache a cochetat cu muzica, la fel ca mama și sora ei. Aceasta a făcut parte mult timp din band-ul surorii sale, Delia, fiind baking vocal.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
1.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *