Sora unei vedete celebre din România a fost găsită moartă în casă. “Mi-a dat cineva telefon și mi-a zis condoleanțe. Eu nu știam pentru cine!”

Vezi despre cine este vorba!

O vedetă de la noi din țară traversează clipe cumplite, după ce a aflat că sora ei a încetat din viață. Femeia care a trecut în neființă avea 39 de ani și a fost găsită decedată în propria locuință. Momentan, nu se cunosc cauzele morții. La prima vedere, oamenii legii au constatat că pe trupul ei nu existau semne de violență.

Tragedie pentru o vedetă celebră din România. Sora ei a fost găsită moartă în casă

O vedetă de la noi din țară este în doliu, după ce sora ei a trecut în neființă. Este vorba despre fostul manechin, Aminata Diakite. Femeia avea 39 de ani și a fost găsită fără suflare în propria locuință din sectorul 6 al Capitalei.

În urma unei examinări primare, pe trupul ei nu au fost găsite urme de violență. Însă, cadavrul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

”La data de 8 aprilie 2024, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 25 Poliție a fost sesizată, în jurul orei 19.30, cu privire la faptul că, la o adresă din Sectorul 6, s-ar afla o persoană decedată.

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii și un echipaj de descarcerare, care a pătruns în locuință. În incinta apartamentului a fost găsită o femeie, în vârstă de 39 de ani, decedată, fără a prezenta urme vizibile de violență. De asemenea, trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Servicul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei, în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt”, a transmis Poliţia Capitalei.

Prima reacţie a fostului model, după ce a aflat că sora sa a decedat

Aminata Diakite a oferit primele declarații după ce sora ei a fost găsită decedată în casă. Vedeta a precizat că nu avea o relație bună cu ruda sa. Ea susține că sora ei a suferit un șoc, după ce femeia care le-a dat viață a trecut în neființă.

”Mama a murit în 2020 și ne-am mai văzut o singură dată la parastasul de un an. Nu am mai ținut deloc legătura, vorbea urât, se purta urât și am decis întreruperea legăturii.

Ea a fost contabilă, la moartea mamei a avut un șoc, a început să vorbească urât și șefei ei, au dat-o afară. A vorbit urât și cu Poliția, nu am fost de acord să o ducă la Obregia.”, a declarat Aminata Diakite, potrivit romaniatv.net.

Citește și A murit Ilie Șerbănescu. Celebrul analist economist avea 81 de ani, ce s-a aflat de cauza decesului!

Cum a aflat vestea cumplită

De asemenea, fosta iubită a lui Cabral a povestit și cum a aflat vestea cumplită. Aminata Diakite a spus că a fost contactată de cineva care i-a transmis condoleanțe.

”Mi-a dat cineva telefon și mi-a zis condoleanțe. Eu nu știam pentru cine. Tata e mort, mama e moartă, bunica e moartă.

După ce a murit mama, am crezut că ne vom avea bine toată viața, că după ce îți mor părinții, aia e familia care îți rămâne”, a mai transmis fostul manechin.

Citește și Dramele care au marcat-o pe Mirabela Dauer: ”Al doilea soț mi-a luat copilul. Tatăl meu a paralizat din cauza asta și chiar atunci a murit”. Puțini îi știu povestea grea!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *