Sore este mulțumită de felul în care și-a educat fiica: „Până la vârsta asta nu a manifestat nicio răutate” EXCLUSIV

Micuța Erin știe la perfecție limba engleză. Își comandă singură mediul, în vacanțele din străinătate
Sore este mulțumită de felul în care și-a educat fiica: „Până la vârsta asta nu a manifestat nicio răutate” EXCLUSIV

Nu de puține ori, Sore a declarat că viața i s-a schimbat enorm de când a devenit mamă și că, deși la început nu știa prea multe lucruri legate de parenting, artista este mulțumită de felul în care a reușit să o educe pe fiica ei, Erin. Sore a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că are momente când se uită la micuță și nu îi vine să creadă de câtă maturitate dă dovadă la cei 6 ani și jumătate.

A devenit mamă la 25 de ani

Avea doar 25 de ani când a decis să devină mamă, însă pe lângă fericirea de a avea copil, a speriat-o și faptul că poate nu va reuși să fie o mamă bună pentru fiica ei. Temerea i s-a înlăturat în momentul în care a conștientizat că a crescut un copil bun, empatic și mai ales care emană o bucurie molipsitoare.

Sore este mulțumită de felul în care și-a educat fiica
Sore

Pe Sore am întâlnit-o la lansarea unei platforme de streaming care difuzează seriale și filme produse de Disney, astfel că nu am putut să nu o întrebăm dacă prezența ei la eveniment se datorează pasiunii fiicei sale pentru prințesele din desenele animate difuzate în momentul de față.

„Am trecut și de „perioada Elsa”, dacă îți vine să crezi. Are 6 ani și jumătate și cumva am trecut repede perioada personajelor de desen animat, le-a trăit pe toate, a fost toate prințesele astea. Acum este mai mult pe seriale pentru copii, astea care au și umor pentru că ea mergând la o școală în regim britanic înțelege și vorbește engleza foarte bine și atunci râde la toate poantele astea din filme. Trec așa mândră pe lângă ea când se uită la vreun serial și îmi zic că prinde ironia, prinde sarcasmul. Ea se uită la filme în limba engleză”, a declarat Sore pentru EGO.ro.

Sore și fiica ei
Sore și fiica ei

„Când ne jucăm diverse jocuri o las să și piardă. Bineînțeles că se oftică”

Ea ne-a mai mărturisit că se declară fascinată de felul în care vorbește fiica ei în limba engleză și cât de mândră este atunci când sunt într-o altă țară.

„Când mergem în vacanțe, își dorește foarte tare să o las pe ea să comande ce vrea să bea sau să mănânce. Își folosește engleza așa cu accent britanic. Dacă o vezi este foarte drăguță. Eu nu merg la școala englezească și nu am accentul ei”, ne-a mai spus Sore, completând că nu este genul de mamă care să o laude excesiv pentru lucrurile pe care le face, dar este acea mamă care are grijă să-i spună zilnic fiicei sale cât de minunată este.

„Nu sunt genul de mamă care cocoloșește”

„Când ne jucăm diverse jocuri o las să și piardă. Bineînțeles că se oftică, dar eu îi spun că nu mă mai joc cu ea dacă e ofticoasă, exact cum i-ar zice un copil, și atunci își revine. Îmi promite că o să învețe să piardă, doar să ne mai jucăm. Nu sunt genul de mamă care cocoloșește, dar sunt genul de mamă care îi repetă cât de bună este, cât de iubită este, cât de puternică este și cât de frumoasă este. Pentru că este foarte frumoasă. Cred că orice copil are nevoie de validarea asta din partea părinților. Evident să nu fie exagerată și nepotrivită atunci când nu este cazul, dar este nevoie să plece cu încrederea asta”.

„Dă șanse tuturor copiilor chiar dacă ei o fac să plângă”

Dar cea mai mare mândrie a lui Sore legată de fiica ei este că a reușit să o crească astfel încât să devină un adult responsabil și mai ales empatic.

Sore și fiica ei, Erin
Sore și fiica ei, Erin

„Nu știu ce am făcut și cum am făcut, dar până la vârsta asta nu a manifestat nicio răutate. Ei îi plac toți oamenii, toți copiii, le dă șanse chiar dacă ei o fac să plângă. Cumva mă regăsesc că și eu sunt așa, dar viața o să o învețe și pe ea că trebuie să-și cearnă oamenii pe care îi lasă în jurul ei”, ne-a mai povestit artista. Singurele discuții în contradictoriu sunt legate de haine, însă și acestea o amuză extrem de tare pe artistă. „Este foarte pretențioasă la haine. De exemplu, la petrecerea de încheiere a anului școlar ni s-a comunicat să îi aducem o rochiță. Am întrebat-o ce rochiță ar vrea să poarte și mi-a zis că oricare, dar să nu fie albă. Degeaba am încercat să o conving că albul este superb vara, nu a fost chip. Mi-a zis că își dorește una să se vadă, de culoare roz sau bleu. A vrut ceva să se vadă pentru că urcau toți colegii pe scenă. M-am adaptat”, ne-a mai declarat Sore.

 „M-am făcut roșcată ca Mica Sirenă”

Faptul că este o mamă tânără o face pe Sore ca de multe ori să se pună la mintea fiicei sale și să se comporte ca o prietenă un pic mai mare.

„Îmi place super mult să merg cu ea la cinema, la orice film desen care apare și mă bucur la fel de mult ca ea. Adevărul este că toate producțiile animate din zilele noastre sunt în egală măsură și pentru adulți. Au tot felul de subînțelesuri și nu mă plictisesc. Dar și acasă ne uităm împreună. Problema e că eu, ca adult, nu am aceeași toleranță să văd același desen de 10 ori, dar fac asta pentru ea”, ne-a mai declarat Sore, care mărturisește că nu doar că urmărește în continuare desene animate, dar se identifică și cu anumite personaje.

Sore, la Dancing on Ice
Sore, la Dancing on Ice

„Când eram mică, eu eram fascinată de „Mica sirenă” și mi se părea așa nedrept ce a pățit ea în film. Mica Sirenă a fost personajul meu preferat. M-am și vopsit la un moment dat, m-am făcut roșcată cum era ea. Mare greșeală. Am făcut asta în liceu și nu se va mai întâmpla. Acum dacă ar fi să-mi aleg un personaj reprezentativ, cred că aș fi Elsa. Am și patinat pe melodia „Let it Go”, așa că face parte din mine. Când aud muzica aia mă gândesc numai la pașii ăia pe care i-am repetat pentru emisiunea „Dancing on ice”.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Nu-ți ies șnițelele fragede și pufoase? Ai nevoie de acest ingredient secret care face toată...
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 25 Aprilie 2024. Gemenii vor avea succes din punct de vedere financiar, iar Racii...
Horoscop Zilnic Joi 25 Aprilie 2024. Vibrația astrologică a zilei se descrie ca fiind una...
Verifică dacă ești pe listă: astăzi, 5 zodii primesc vestea mult așteptată
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz! Au devenit părinți pentru prima dată și au dezvăluit prima fotografie cu...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *