Soțul meu a devenit extrem de gelos. Totul s-a întâmplat parcă peste noapte. Nu mi-am imaginat că o să ajungem vreodată într-o astfel de situație

Nu știu ce s-a întâmplat cu el, dar parcă a înnebunit de o vreme încoace. Face gesturi la care nu m-aș fi așteptat din partea lui.
Soțul meu a devenit extrem de gelos. Totul s-a întâmplat parcă peste noapte. Nu mi-am imaginat că o să ajungem vreodată într-o astfel de situație

Sunt căsătorită de doi ani și am crezut că am ajuns cu relația noastră la un nivel confortabil, cu angajamente și amintri frumoase împreună. Dar de o vreme, soțul meu a devenit extrem de gelos. A început să facă niște gesturi de care nu-l credeam în stare.

Soțul meu a devenit extrem de gelos

De puțin timp, parcă nu mai e el. Și problema este că nu înțeleg ce s-a întâmplat. A început să mă întrebe mereu unde merg, cu cine merg, cât o să stau, de ce merg. Mai mult, a început să obiecteze oricând vreau să plec de acasă, indiferent unde am de mers. Nici vorbă să ies undeva cu o prietenă. Nu mai pot merge nici la manichiură sau cosmetică, pentru că are de obiectat. Mai nou e supărat după ce a aflat că la cosmetică vin și bărbați. De parcă ar veni în același timp cu mine, în aceeași sală. Degeaba i-am explicat că o cosmeticiană își face programul cum vrea ea și acceptă clienții pe care îi vrea, fără ca eu să pot interveni. El nu mai acceptă, vrea să merg la una care se ocupă doar de femei.

Comportamentul lui a devenit bizar

Mi s-a părut cel puțin bizar comportamentul lui. Dar asta nu a fost tot. A început să-mi controleze telefonul, calculatorul, iar acum tot programul meu trebuie să fie aprobat de el. Nu înțelege că dacă am ceva de ascuns, nu va fi lăsat la vedere în telefon sau calulator. Nu înțelege că dacă va continua să se comporte la fel, va ajunge să mă îndepărteze din viața lui și chiar ne vom despărți.

Am început să mă simt de parcă aș fi la o închisoare. Și e frustrant pentru că nu înțeleg de unde vine această gelozie exagerată. Noi nu am avut astfel de probleme sau discuții până acum. Soțul meu a devenit extrem de gelos și nu știu cum să gestionez problemele pe care le creează.

Însă ceea ce am reușit să corelez până acum este că acest comportament este mai exagerat atunci când vine din vizita de la mama lui. Pentru că da, el are program fără mine. Merge la mama lui în vizită, cel puțin mie așa îmi spune. Dar merge singur, pentru că mama lui nu mă place și spune că în felul acesta menține pacea în familie.

Nu vrea să discutăm despre asta

Deocamdată nu vrea să discutăm despre asta și ori de câte ori încerc să aduc în discuție, îmi spune că nu îmi doresc să avem o familie unită, că îmi doresc să fiu liberă, ca și cum asta ar fi ceva greșit. El crede că pentru a fi fericiți ar trebui să aibă control total asupra mea. Dar asta îl face fericit doar pe el, în timp ce pe mine mă va îndepărta încet din viața lui.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
8 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *