Soțul meu nu mă mai iubește. Mi-a spus că nu divorțează, ca să nu-și supere părinții, dar el nu mai simte nimic pentru mine

Pentru mine asta e suficient ca să-mi doresc să plec.
Soțul meu nu mă mai iubește. Mi-a spus că nu divorțează, ca să nu-și supere părinții, dar el nu mai simte nimic pentru mine

Relația mea cu soțul meu este, oractic, inexistentă. Avem dormitoare separate, petrecem tmpul separat, dar mai avem aceași adresă în buletin. Soțul nu mp mai iubește, dar mi-a spus că nu dvorțează ca să nu-și supere părinții. A recunoscut,  de altfel, că nu mai sime nimic pentru mine.

Nu pot să-l înțeleg

Deci, eu acum sunt doar un „attachement” de care nu poate scăpa din punct de vedere „administrativ”. Un fel de „închisoare” a lui, unde e ținut prizonier fizic, dar spiritul lui e liber. Cam asta înțeleg eu din tot ce-mi spune.

Dar pentru mine e mai jignitor faptul că stă cu mine doar ca să nu-și supere părinții, decât dacă m-ar părăsi demn, cu o strângere de mână și să rămânem în relații civilizate.

Nu pot să-l înțeleg șI nu voi reuși niciodată să pricep astfel de prejudecăți. „Să nu-mi supăr părinții”. Dar părinții lui stau la 400 de kiometri distanță. El preferă să fie nefericit, să mă facă și pe mine nefericită, decât să le spună părinților lui că relația noastră nu mai merge și că îi vom pune capăt.

Mă deranjează foarte mult inclusiv faptul că îmi spune că nu îl interesează nimic din ce fac eu, cu condiția să fiu discretă. Adică vreau nu vreau, m-am trezit într-o căsnicie de conveniență, doar de ochii lumii, fără să fiu întrebată dacă accept așa ceva.

Soțul meu nu mă mai iubește

Nici nu îmi dau seama cum am ajuns în situația asta. Acum trei ani când ne-am căsătorit eram cei mai fericiți. Aveam tot ce-și putea dori un cuplu. Eram fără grij, liberi, ne iubeam enorm și parcă toată viața urma să fie la fel. Nu înțeleg când s-au schimbat așa de mult lucrurile între noi.

Anul trecut mi-a spus că se mută în alt dormitor pentru că eu îl dezvelesc noaptea. Am glumit mult pe tema asta, dar încet, încet, ne-am îndepărtat tot mai mult. Au început să-mi lipsească serile în care stăteam doar îmbrățișați și discutam despre viață, despre noi, despre viitorul nostru. Sau pur și simplu ne uitam la un film înainte de culcare.

Apoi nici ziua nu am mai avut acele momente de intimitate. De mai multe luni își petrece weekendurile cu prietenii lui, fără mine. Îmi spune că e „seară cu băieții” și îmi spune să ies și eu cu fetele. Dar prietenele mele au căsnicii normale, iar în weekend ies cu soții lor. Noi ieșim uneori în timpul săptămânii.

În fine, am ajuns la punctul în care nu mai văd vreo altă soluție. Dacă el nu va face pasul, îl voi face eu și îi voi spune că vreau să divorțez. Este clar că soțul meu nu mă mai iubește, nu mai e nevoie de nicio dovadă suplimentară. Iar pentru mine, asta e suficient ca să îmi doresc să ies din această căsnicie.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
8.6 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *