Soțul meu vorbește cu alte femei pe internet. I-am luat telefonul și am găsit inclusiv o discuție cu colega mea de la muncă

Am aflat ce lucruri incredibile le spune acelor femei, în condițiile în care eu credeam că mariajul nostru merge foarte bine.
Soțul meu vorbește cu alte femei pe internet. I-am luat telefonul și am găsit inclusiv o discuție cu colega mea de la muncă

Întotdeauna mi-am dorit să am o relație relaxată, fără gelozii, fără restricții, bazată pe încredere și susținere reciprocă. Așa a și fost. Sau cel puțin așa am crezut că este. Până când am descoperit că soțul meu vorbește cu alte femei pe internet.

Am descoperit că are conversații cu alte femei

Prima oară când am aflat că are conversații cu alte femei nu mi s-a părut nimic suspect. O discuție nevinovată, amicală sau legată de un anume subiect ori despre muncă nu e un motiv să devin geloasă, sau să-mi iau soțul la întrebări.

Dar de o vreme încoace am avut impresia că își ascunde telefonul de mine. Când m-am apropiat de el, în timp ce scria mesaje unei alte femei, s-a ferit de mine, a ascuns telefonul. Nu aveam de gând să văd ce scrie, dar din acel moment mi-a trezit curiozitatea.

Așa se face că am început să fiu cu ochii-n patru. Și l-am prins în doar câteva zile „descoperit”, ca să zic așa. A ieșit pe balcon să caute ceva, iar eu atunci i-am luat rapid telefonul și m-am uitat la mesageria lui.

Spre uluirea mea, nu are doar discuții nevinovate. Le face avansuri, le spune că suntem în pragul divorțului, iar cu una dintre ele pare că deja a împărtășit ceva mai mult.

Soțul meu vorbește cu alte femei pe internet

Surpriza mea neplăcută a fost că acea persoană este chiar colega mea de muncă. A fost la noi acasă la un moment dat, când eu m-am îmbonăvit și a trebuit să stau acasă, iar la birou aveau neapărată nevoie de mine. Au trimis-o pe ea la mine acasă să o învăț un mic detaliu din munca mea. Iar eu, cu dragă inimă am învățat-o.

Acum îmi amintesc că era târziu și l-am rugat pe soțul meu să o conducă, deoarece ea nu venise cu mașina și mi-a fost milă să o las să meargă singură la ora aceea pe străzi. Ei bine, se pare că am pus bazele unei minunat povești despre trădare și minciună.

Atunci a trebuit să pun repede telefonul jos, pentru că se întorcea de pe balcon și nu eram încă pregătită să-l confrunt. Dar s-a mai întâmplat o dată să îl lase „nesupravegheat” și atunci am avut mai mult timp la dispoziție.

Atunci am aflat mai mult detalii despre relația noastră. Am aflat că nu e mulțumit de mine din multe puncte de vedere, că sunt enervantă, cicălitoare și că nu îl respect. Le mai spunea că îi cheltui toți banii pe prostii, în loc să mă ocup de casă. Aproape am intrat în stare de șoc, deoarece căsnicia noastră a fost absolut minunată. Nu știu să fi avut vreodată discuții nici măcar despre cine duce gunoiul. În plus, câștig cel puțin la fel de bine ca el, însă eu nici măcar nu îl întreb vreodată ce face cu banii. Și nici el pe mine.

Sunt invizibilă pentru el

Nu am făcut niciodată o pasiune din a-l obliga să facă lucrurile pe placul meu. Chiar dacă nu mi-a plăcut, l-am lăsat să facă totul așa cum vrea el, tocmai ca să nu îl stresez, să nu îl presez cu cererile mele.

Ei bine, acum încerc să mă adun și să-l confrunt. Încă nu știu cum să procedez. Habar nu am cum să-i spun cât sunt de șocată să aflu despre această viață dublă a lui din mediul virtual. Și nu numai.

Deocamdată nu mai pot să-l văd, să-l privesc în ochi. Culmea este că nici măcar nu observă că nu sunt confortabilă în prezența lui. Așteptam măcar să mă întrebe ce s-a întâmplat, ca să am de unde să pornesc discuția. Dar nu e cazul. Se pare că doar mie mi-a păsat de el. De când soțul meu vorbește cu alte femei pe internet, am devenit invizibilă pentru el.

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.