Soțul meu vorbește des cu un alt bărbat. Am devenit foarte suspicioasă. Mi-e teamă că are o aventură cu acesta

Nu știu dacă ar trebui să mă îngrijorez, dar având în vedere trauma prin care am trecut în prima căsnicie, mi-e greu să fiu încrezătoare.
Soțul meu vorbește des cu un alt bărbat. Am devenit foarte suspicioasă. Mi-e teamă că are o aventură cu acesta

Acum 10 ani, când ne-am căsătorit, eu și Victor eram cei mai buni prieteni. Uneori eram chiar și noi surprinși de modul eficient în care comunicam. M-am îndrăgostit de el în 10 minute după ce l-am cunsocut, aveam impresia că ne cunoaștem dintotdeauna. Pot spune că după 10 ani de căsnicie ne iubim la fel de mult. Doar un gând a apărut de o vreme și nu-mi dă pace. Soțul meu vorbește des cu un alt bărbat. Îmi spune că e un coleg cu care merge la sală. El e foarte atent la sănătatea lui, la ce mănâncă, să nu ia kilograme în plus, la ținută etc.

Nu mi s-a părut nimic deosebit, până când am remarcat tonul vocii lui. Și momentele în care vorbește. De obicei, seara, înainte de culcare, stă cu el la telefon chiar și câte o oră. Iar tonul – dacă nu aș ști că vorbește cu un bărbat, aș crede că face avansuri vreunei femei.

Mi-e și teamă să pronunț cuvântul, dar parcă nu-mi dă pace gândul ăsta și din ce în ce mă frământă mai tare: dacă are o relație cu el? E posibil? Nu ar fi trebui să-mi dau seama dacă s-ar simți atras și de bărbați?

Soțul meu vorbește des cu un alt bărbat

Mă gândesc dacă nu cumva am eu o problemă. Poate că sunt prea suspicioasă, prea neîncrezătoare, având în vedere că am mai experimentat asta cu primul soț. De altfel, acesta a fost motivul pentru care am divorțat după doar două luni de căsnicie. M-a părăsit pentru iubitul lui, atunci când i-am spus că nu sunt de acord să aibă o relație și cu el, și cu mine în același timp.

Acum, nu știu dacă e doar o modă sau chiar sunt sentimente care nu pot fi controlate. Eu nu judec și nu pun la îndoială existența acestor sentimente. În definitiv, nu sunt eu în măsură să judec astfel de lucruri și, de fapt, nu e nimeni.

Pe de altă parte, nu știu dacă nu cumva totul e doar în imaginația mea. Singurul lucru cert este confuzia din mintea mea.

Dar ultima dată când l-am auzit vorbind la telefon vorbea în șoaptă. Am tras cu urechea și l-am auzit făcându-i complimente pe care mie nu mi le-a făcut niciodată. Părea că îi făcea avansuri. Îi spunea ce mult îi place la el felul în care arată, ca are un corp perfect, ca e extraordinar, lucruri pe care eu nu le-am auzit niciodată din partea lui.

Nu știu dacă ar trebui să-mi fac griji sau nu, însă am sechele din primul mariaj și cu siguranță am teama că mă va abandona pentru acest bărbat.

Nu știu ce le-aș spune copiilor

Merg mai departe cu gândurile și mă întreb, dacă se va ajunge acolo, ce le voi spune copiilor. Aproape mă panichez la gîndurile acestea, apoi încheie conversația și vine vesel și bine dispus, de parcă tocmai ar fi câștigat la loto. Se poartă ca și cel mai bun prieten, dacă mă vede morocănoasă încearcă să mă înveselească, să-mi facă pe plac.

Trebuie să recunosc că nu mă jignește, chiar dacă eu sunt mai supărăcioasă, mai mofturoasă, el încearcă mereu să mă mulțumească. Nu mi se pare că ar avea de gând să mă părăsească, dar teama care a încolțit în mintea mea începe să mă cuprindă tot mai mult. Mai grav este că nu știu dacă faptul că soțul meu vorbește des cu un alt bărbat ar trebui să mă îngrijoreze sau nu.

Cu siguranță, dacă se repetă istoria din prima căsnicie, răspunsul meu va fi la fel. Nu pot accepta așa ceva.

 

 

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

6 12 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.