Spaima trăită de Lidia Buble în vacanță. Ce a pățit în restaurant în văzul tuturor: ”Să vedeți la ce cote a ajuns gelozia și prostia, eu sunt șocată și acum!”

Artista abia și-a revenit din șoc

Lidia Buble a trecut prin momente de panică în timpul vacanței în Saint Tropez. Aflată în frumoasa destinație alături de surorile ei, artista nu s-a putut bucura de o seară la restaurant din cauza un ei întâmplări de-a dreptul neobișnuite și chiar strigătoare la cer. De față cu toată lumea și fără piz de jenă, o femeie a vrut să o lovească pe artista noastră. Află în continuare firul evenimentelor!

Lidia Buble, atacată în vacanță

Cântăreața și-a luat surorile și a plecat într-o bine meritată vacanță într-o destinație de lux, însoritul Saint Tropez mai exact. Cele trei tinere s-au bronzat la plajă, apoi auvrut să ia cina în oraș. DIn păcate, însă, atmosfera a fost stricată d eun eveniment neibișnuit. În timp ce toată lumea se simțea bine, Artista a vrut să se ridice de pe scaunul ei de la masă pentru a mai face puțină mișcare, când s-a trezit cu o bucată de pâine trecându-i pe lângă cap și cu șampanie pe picioare, toate acestea provenind de la o altă femeie.

Artista a povestit în mediul online cu zâmbetul pe buze tot ce i s-a întâmpalat, făcând haz de ceea ce i s-a întâmplat. La momentul respectiv, însă, a fost șocată și nu a înțeles ce se întâmplă și de ce femeia respectivă a recurs la asemenea gesturi, ulterior trăgând concluzia că totul s-a petrecut din pură gelozie.

„Bună dimineața la cafeluță și la o bârfă. Am și fetele pe fundal care din când în când vor mai zice ceva ca să mă aprobe, martorele mele! Să vă zic ce am pățit aseară. Am ieșit în oraș și stând așa la masă, m-am ridicat și eu la un moment dat, că rămăsesem înțepenită acolo, dar să vedeți la ce cote a ajuns gelozia și prostia, că eu sunt șocată și acum! Stau, stau, stau și când îmi trece o franzelă, o pită pe lângă cap. Rămân așa, după, simt că mi se inundă picioarele, ca și când mi-a aruncat cineva cu un lighean de apă. Când colo, o femeie, pentru că m-am ridicat în toată splendoarea mea, noi am rămas așa, când colo, una în spate, ce mare satisfacție pe ea…că a aruncat cu franzela, pita, ce era, și cu două pahare de șampanie, era foarte fericită, murea de fericire. Noi am rămas șocate, tot restaurantul se uita la ea că nu înțelegea nimeni”, a povestit Lidia Buble pe Insta-story.

Artistei îi este frică să se mai afișeze

Ulterior, vedeta a mai revenit cu un mesaj pentru fani, față de care s-a destănuit, spunând că nu înțelege de ce unele persoane sunt atât de invidioase și, mai ales, cum pot avea astfel de reacții, mai ales în public și fără o explicație logică. Și-a întrebat, mai apoi, și surorile dacă mai vor să meargă pe plajă și dacă au haine lungi și largi la ele pentru a se pregăti de un eventual nou atac. Bineînțeles, totul a fost sub formă de glumă, însă cu siguranță nu va uita prea curând această experiență trăită ăn timpul vacanței din Saint Tropez.

„Oare mai mergem la plajă azi? Să nu plecăm bătute de aici. Avem trening să ne luăm pe plajă? Apropo, o să postez niște poze acum, cred că sunt un pic cam sexy, dar asta e, ce vină am eu?”, a mai adăugat Lidia, care s-a ținut de cuvânt și a postat mai multe imagini cu ea de la plajă, spre deliciul fanilor. 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Tags:
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *