Speak, cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru Ștefania. Ce a făcut public chiar de ziua ei

Speak: „Îți mulțumesc că faci parte din viața mea”

Scris de: Daoud Andra

27 Dec. 2022

Ștefania, iubita lui Speak, a împlinit 26 de ani chiar în ziua de Crăciun, iar astăzi își serbează ziua onomastică. Artistul nu a putut lăsa să treacă aniversarea fără să îi transmită un mesaj de suflet, pe rețelele sociale. Ce a scris Speak, în dreptul unei fotografii cu el și logodnica sa.

Speak i-a transmis un mesaj superb Ștefaniei, de ziua ei

Crăciunul este motiv de dublă sărbătoare în cuplul Speak-Ștefania. Logodnica artistului este născută chiar pe 25 decembrie, iar anul acesta a împlinit vârsta de 26 de ani. Cântărețul a marcat ziua iubitei sale cu o declarație de dragoste pe rețelele sociale. Un anumit detaliu le-a atras atenția în mod deosebit celor care îl urmăresc: artistul a mărturisit că este îndrăgostit de frumoasa dansatoare încă de când a cunoscut-o.

„Deci, eu de când te-am cunoscut te-am iubit de numa’ numa’! Îți mulțumesc că faci parte din viața mea și că ai grijă de mine! La mulți ani frumoși și să rămâi la fel de visătoare, optimistă și om bun!”, a scris artistul, în dreptul unei fotografii cu el și iubita sa.

Cei doi formează un cuplu de câțiva ani și s-au logodit în cadrul emisiunii Asia Express.

Speak declaratie pentru Stefania
Mesajul postat de Speak, de ziua Ștefaniei

Speak a ajuns la spital după Crăciun

Cântărețul și partenera sa s-au confruntat cu o viroză puternică, exact de Crăciun. În urmă cu o zi, Speak s-a fotografiat pe patul de spital, cu o perfuzie. Imaginile i-au îngrijorat pe cei care îl urmăresc pe Instagram.

Potrivit Playtech.ro, Speak s-a confruntat cu o răceală puternică, din cauza căreia a ajuns să facă perfuzii. Cu câteva zile înainte, și iubita lui trecuse prin aceeași experiență. După ce și-a revenit, cântărețul a ținut să le transmită celor care și-au făcut griji faptul că este bine.

Citește și: Ce obsesie are Ștefania înainte de spectacole. Artistul a dat-o de gol: „ Trebuie să fie totul ceas” VIDEO EXCLUSIV

„Sunt bine. Am primit foarte multe mesaje… Am avut o răceală de Doamne ferește, n-am mai răcit așa de foarte mult timp. Nu m-am putut mișca din pat, n-am făcut febră, în schimb nu îmi puteam mișca ochii, mă dureau ochii, amețeam rău și gâtul ma durea așa și așa. Dar a fost înfiorător Crăciunul ăsta pentru noi. Șoarecul (n.r. Ștefania) a fost pe 24 rău-rău, cu febră, și-a revenit pe 25 după perfuzii, apoi m-a luat pe mine. Eu n-am dormit… dar suntem bine acum, ne revenim. Vă mulțumesc și pentru mesajele de Sfântul Ștefan!”, a spus Speak, pe Instagram Stories.

De asemenea, cântărețul a mai transmis că va susține concertul programat pentru marți seară, la Slatina. El le-a spus celor care îl urmăresc că nu va sta la poze după eveniment, din cauza virozei pe care încă o are.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *