Speak îl face praf pe Călin Donca. Cum l-a făcut pe milionarul din Brașov, nu s-a mai putut abține

Călin Donca se află în centrul unui scandal de zile mari, după ce a fost reținut de DIICOT pentru evaziune fiscală, înşelăciune şi manipularea pieţei de capital pentru a promova o criptomonedă creată de el şi alți asociați. Milionarul arestat preventiv pentru 30 de zile și-a construit un adevărat imperiu din afaceri ilegale, acuză oamenii legii.

Ce lecții preda Călin Donca pe internet

Născut la Reșița și crescut o parte a copilăriei la Timișoara, Călin Donca (39 de ani) visa încă de mic să devină bogat. La vârsta majoratului, acesta a plecat în Portugalia, unde, la recomandarea unui prieten, a început să vândă tablouri. Plănuia ca, în doar câteva luni, să strângă bani pentru a-și cumpăra prima mașină. Însă planurile i-au fost date peste cap de autorități.

„Voiam foarte mult o mașină, părinții mei nu au avut niciodată. Mi-am dorit foarte mult, am mers în speranța că o să mă întorc cu bani, însă după nu mult timp m-a luat Poliția pe stradă, m-a întrebat de acte și m-a trimis acasă”, a spus Călin Donca în emisiunea online ”Fiță cu Adiță”.

Călin Donca face parte din categoria milionarilor care predau lecții pe Internet, devenind viral pe rețelele sociale. El susține că a descoperit „rețeta” minune pentru a se îmbogăți rapid. De asemenea, i-a încurajat pe tinerii care vor să își schimbe viața să apeleze la serviciile lui, cu promisiunea că rezultatele vor fi imediate.

Milionarul din Brașov, pus la zid de Speak

Deși mulți cred în milionarii care obișnuiesc să îi învețe pe ceilalți cum să facă bani, Speak spune că nu a putut să aibă încredere în astfel de personaje. Cântărețul este de părere că nu există o „rețetă” universal valabilă.

De curând, artistul a postat pe Instagram un mesaj cu privire la milionarii care predau lecții oamenilor simpli pentru a se îmbogăți. Speak a subliniat că nu a avut niciodată încredere în lecțiile predate de astfel de personaje, aluzie și la Călin Donca.

Mesaj pentru românii care vor să se îmbogățească

În schimb, Speak îi îndeamnă pe românii care vor să își schimbe situația materială să muncească, în loc să creadă în vorbele milionarilor, despre care nu are cuvinte de laudă.

„Niciodată un adevărat milionar nu va sta pe Internet să vă învețe cum să faceți bani.
1. Nu are timp.
2. Nu are niciun interes.
3. Focusul e îndreptat în alte direcții.
Nu există o rețetă care, predată, poate fi valabilă pentru oricine.
-Vreți să faceți bani?
-Munciți! Oamenii de care fug cel mai tare sunt ăștia care zic: -Dacă lucrăm împreună, o să te umpli de bani. În momentul ăla rup pământul. Un ciubucar va rămâne întotdeauna un ciubucar”, a punctat artistul.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce Oana Roman nu i-a putut fi alături mamei sale în ultimele clipe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *