Speak și Ștefania au dat lovitura pe Netflix. Când lansează reality show-ul ”Aventura, strigați: URA!”: “Abia aștept să vedeți” VIDEO EXCLUSIV

Cei doi iubiți ne-au dezvăluit detalii surprinzătoare

Speak și Ștefania au început reality show-ul ”Aventura, strigați: URA!” mai întâi în mediul online, ca acum să vândă proiectul unei celebre platforme de streaming. Cei doi artiști au făcut deja o tradiție să-și ia publicul în aventurile lor prin cele mai exotice țări din lume. Speak și Ștefania au povestit, în exclusivitate pentru EGO.ro, ce a implicat acest proiect și de ce este diferit de celălalt sezon. Dacă au mâncat tot felul de vietăți, șobolani prăjiți sau alte mâncăruri specifice locurilor pe care le-au vizitat aflați din interviul de mai jos.

Speak și Ștefania lansează pe 13 decembrie reality show-ul ”Aventura, strigați: URA!”

EGO.ro: Felicitări! Este foarte tare. Nu știam că aveți veleități de regizori, producători, scenariști și de toate. Este bine, bine.

Speak: Nu este chiar bine să fii de toate. Nu e bine, dar cumva ești nevoit. E mult spus regizor, producător, scenarist. Chiar e mult spus. Dar a fost.

Ștefania: Să știi că avem o echipă pentru asta. Adică avem o echipă internă care se ocupă de toată treaba asta. Cumva noi suntem doar protagoniști. Bine, nu doar, dar hai să zicem că suntem doar protagoniștii.

Citește și: Ce ar schimba Ștefania la iubitul ei, Speak: “Cred că mulți băieți au treaba aceasta”. Detalii surprinzătoare despre relația lor VIDEO EXCLUSIV

Adică ați avut și echipă după voi să vă filmeze, nu v-ați filmat tot voi?

Ștefania: De data asta am avut echipă.

Speak: Am avut echipă, da. De data asta este făcut mai bine, cu echipă coordonată. Nu am avut ditamai staff-ul, dar am avut o echipă care s-a ocupat de asta. Noi foarte mult îndeaproape am coordonat totul. Dar următorul sezon va fi cu o echipă și mai mare.

Nu vă este teamă că lumea o să vă placă atât de tare încât o să vrea să intre și cu voi în casă, printr-un reality show?

Ștefania: Păi ”Aventura, strigați: URA!” este un reality show. Adică luăm publicul cu noi în locurile pe care noi le vizităm, în aventura noastră.

Speak: Plus că dacă ar veni la noi în casă nu ar avea ce să vadă. Noi nu avem o viață atât de plină.

Ștefania: Nu prea ne mai întâlnim.

Speak: Eu sunt toată ziua la studio, ea este la studio. Să știți că noi avem o viață așa…adică nu avem o viață extraordinară.

Mergem și noi cu voi la sală, la studio…

Speak: O zi, a doua zi, iar din a treia zi deja vă plictisiți. Crede-mă. Nu e treabă.

Deci rămânem la vacanțe!

Speak: Pentru noi sunt niște momente foarte speciale și încercăm să le dăm mai departe oamenilor.

Dar cum a fost aventura asta că am văzut trailer-ul, ați căutat să fie așa sau asta ați găsit acolo?

Speak: Noi aveam niște puncte pe care trebuia să le bifăm, dar faza cu șobolanii pe care ați văzut-o și în trailer a fost ceva…

Ștefania: A apărut de nicăeri. Trebuie să vedeți. Abia aștept să vedeți cine a inițiat toate lucrurile acestea.

Speak: Mai avem un moment pe care nu trebuie să îl ratați. Am nimerit și la o înmormântare. Că na.

”Ciondăneala noastră este întotdeauna fun”

La ”Asia Express” erați sub contract, nu puteați să plecați acasă. Doar să nu mai faceți probele și să vă elimine. Aici v-a venit să plecați acasă?

Speak: Când sunt banii tăi la mijloc nu prea îți vine să pleci acasă. Crede-mă. Așa pe banii altora poți să zici că nu îți place.

Ștefania: Stai acolo. Dar să știi că ciondăneala noastră este întotdeauna fun. Adică unul dintre noi râde. Dacă unul este supărat, celălalt râde.

Citește și: Afacerea cu care logodnica lui Speak vrea să dea lovitura. Ce pregătește Ștefania: „Este una din dorințele mele cele mai mari” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *