Sprâncene decolorate, trendul care a cucerit vedetele și nu numai. Cum poți să obții efectul printr-un simplu machiaj

Cum poți obține sprâncene decolorate prin machiaj.
Sprâncene decolorate, trendul care a cucerit vedetele și nu numai. Cum poți să obții efectul printr-un simplu machiaj

Nu mai este un secret faptul că sprâncenele au puterea de a-ți transforma complet fața. Fie că alegi sprâncene arcuite, mai groase sau mai subțiri, rezultatele diferă foarte mult în funcție de tipul sprâncenelor. Dacă până de curând erau la modă sprâncenele conturate care încadrează bine privirea, un nou trend a luat cu asalt tendințele de frumusețe.

Sprâncene decolorate, trendul care a cucerit vedetele

Sprâncenele decolorate reprezintă cel mai nou, dar și cel mai îndrăzneț trend din frumusețe. Este o tendință modernă care evidențiază sprâncenele dar într-un mod diferit. Decolorarea le oferă, de asemenea, o estetică foarte diferită , un aspect care a devenit foarte popular pe rețelele sociale dar și în rândul vedetelor.

Sprâncene decolorate, trendul care a cucerit vedetele
Sprâncene decolorate, trendul care face furori

Hailey Bieber se numără printre primele celebrități care au dat startul celui mai nou capitol tendințelor din frumusețe. Totodată și la în prezentările Versace s-au remarcat sprâncenele vopsite deschis și acest trend îndrăzneț este deja favoritul vedetelor precum Katy Perry, Kim Kardashian sau Kendall Jenner.

Dar cum este posibil să porți această tendință pentru sprâncene și în viața de zi cu zi? Deși dorința de a-ți decolora sprâncenele poate fi intimidantă pentru început, există câteva trucuri de make-up prin care acest trend poate fi adaptat și la un stil casual, de zi.

Cum poți obține efectul sprâncenelor decolorate prin machiaj

Dacă îți place această tendință, o poți modela în funcție de sprâncenele tale, astfel încât rezultatul să fie uimitor. Așadar, poți obține aspectul albit al sprâncenelor chiar dacă ai sprâncene întunecate și stufoase. Pentru început trebuie să iei un creion de ochi sau un primer nude, cum ar fi o bază de fard de pleoape. Alege baza în tonul pielii și periază uniform produsul prin sprâncene cu o periuță până când este complet saturat. Pentru a deschide firele de păr rămase, folosește un spray de rădăcini blonde și pictează ușor peste firele rămase cu o perie înclinată.

Pentru un efect ultra natural, poți să folosești și un gel pentru sprâncene. Pentru a maximiza efectul poți alege unul transparent pentru a-și îmblânzi mai întâi sprâncenele și pentru a le fixa pe loc. Apoi, înmoaie o periuță curată în corector și perie-l ușor prin sprâncene pentru a le lumina. Poți să lași sprâncenele așa sau le poți da mai multă definiție folosind o nuanță de corector mai deschisă pentru a le contura.

Oricât de întunecate ar fi sprâncenele tale, secretul este să perii foarte bine înainte de a încerca să le luminezi prin machiaj, explică specialiștii.

sursă foto: instagram.com

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, apariție surpriză la un eveniment monden
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *