Ștefan Stan, despre afacerea pe care și-a deschis-o în Germania: “Taxele sunt la fel, poate și mai mari. Nu umblă câinii cu covrigi în coadă!” VIDEO EXCLUSIV

De ce nu se mută din România

Ștefan Stan și fosta soție s-au despărțit în secret, însă au păstrat o relație bună de dragul fiicelor pe care le au împreună. În trecut, cântărețul lua decizia de a-și muta familia în Germania, unde și-a deschis o afacere. Acesta ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre cafeneaua pe care o deține, explicând, în același timp, de ce își dorește să rămână în România.

Ștefan Stan, detalii despre cafeneaua pe care o deține în Germania

Ștefan Stan și fosta parteneră, alături de care are două fetițe, și-au deschis o cafenea, în trecut, în Germania, care funcționează foarte bine. Cei doi s-au despărțit în secret, însă au păstrat o relație bună de dragul copiilor. Fosta soție locuiește în Germania, alături de micuțe, însă cântărețul și-a dorit să rămână în România pentru a se axa pe cariera sa din industria muzicală, însă își vizitează fiicele de câte ori poate:

“Ne-am dorit să deschidem un business, l-am deschis în Germania, este vorba despre o cafenea. Îi mulțumesc lui Dumnezeu, funcționează foarte bine! Copiii sunt înscriși la grădiniță, fac lucruri extraordinare. Eu muncesc aici. E dificilă distanța, dar, în rest, suntem bine, sănătoși! Consider că ar fi nedrept față de public și față de mine, față de ceea ce am făcut până în momentul de față. (n.r. să se mute în Germania)

Nu am făcut multe față de această țară sau pentru muzica românească, dar îi mulțumesc lui Dumnezeu că reprezint un oarecare pilon! Atunci, cred că ar fi nedrept din partea mea să renunț la o carieră care funcționează. Sunt iubit de oameni și apreciat! Îmi doresc să continui această muncă pentru că îmi place.

Dacă am ales să mut familia acolo, mi-am asumat acest lucru și trebuie să îl duc până la capăt! Mă duc acolo la 2 luni jumătate, 3. Momentan! Plănuiesc să fiu mai des acolo, dar momentan nu se poate!”

Citește și Din ce mai câștigă bani Carmen Iohannis pe lângă meseria de profesoară. Afacerea nebănuită

De ce și-a deschis cafeneaua în Germania

În același timp, Ștefan Stan ne-a mărturisit că a căutat un oraș turistic pentru a avea o afacere, însă taxele sunt la fel în Germania, poate chiar mai mari. Cântărețul a punctat că ar fi putut să deschidă o cafenea în Brașov, însă orașul nu este destul de dezvoltat în ceea ce privește turismul pentru ce căuta el:

“E un oraș turistic și cam atât! În rest, mare diferență nu există. Taxele sunt la fel, poate și mai mari! Nu umblă câinii cu covrigi în coadă, doar că este un oraș turistic! Aș fi putut deschide la Brașov, spre exemplu, dar poate nu este destul de dezvoltat pentru ceea ce îmi doresc eu, adică să fie un val extraordinar de turiști.”

Citește și Cum și-a construit Denisa Tănase afacerea de succes. Fosta membră a trupei Bambi a devenit milionară

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
8.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *