Subiecte BAC 2022 sesiunea de toamnă la istorie. Ce au avut de rezolvat elevii la cea de-a doua probă scrisă

Subiecte BAC 2022 sesiunea de toamnă la istorie. Centrul National de Politici și Evaluare în Educație a publicat modelele de teste pentru Bacalaureat 2022
Subiecte BAC 2022 sesiunea de toamnă la istorie. Ce au avut de rezolvat elevii la cea de-a doua probă scrisă

Subiecte BAC 2022 sesiunea de toamnă la istorie, pentru absolvenții de liceu, care nu au promovat Bacalaureatul în prima sesiune. Elevii care nu au promovat examenul în sesiunea de vară s-au putut înscrie la examenele din toamnă, în perioada 18-25 iulie.

Subiecte BAC 2022 sesiunea de toamnă la istorie

Subiecte BAC 2022 sesiunea de toamnă la istorie
Subiecte BAC 2022 sesiunea de toamnă la istorie
Subiecte BAC 2022 sesiunea de toamnă la istorie
Subiecte BAC 2022 sesiunea de toamnă la istorie

Centrul National de Politici și Evaluare în Educație a publicat modelele de teste pentru Bacalaureat 2022, în sesiunea de toamnă. Iată ce ar putea primi elevii în sesiunea august-septembrie a examenului de Bacalaureat!

În sesiunea din toamnă se vor da examenele, proba scrisă la Istorie:

  • pentru Filiera teoretică profil umanist, toate specializările;
  • Filiera vocaţională – profil artistic, toate specializările;
  • profil sportiv, toate specializările;
  • profil pedagogic, specializările: bibliotecar-documentarist, instructor-animator, instructor pentru activităţi extraşcolare, pedagog şcolar; – profil teologic, toate specializările.

Iată care sunt modelele de subiecte pentru examenul de bacalaureat la istorie 2022 pe care le-ar putea primi elevii în sesiunea august-septembrie!

Modelele de subiecte la toate materiile, pentru examenul de Bacalaureat 2022, la istorie, le puteți găși aici.

126.454 de candidați din promoția curentă și din alte generații s-au însris în sesiunea de vară de la Bacalaureat 2022. A fost cel mai mic număr de candidați înscriși pentru Bac din ultimii 30 de ani.

Potrivit calendarului de Bacalaureat 2022, sesiunea de toamnă, candidații vor începe cu probele scrise, iar mai apoi, după ce le termină, vor da probele orale.

Iată calendarul examenelor din sesiunea de toamnă la Bacalaureat 2022

18 – 25 iulie 2022: Înscrierea candidaților la a doua sesiune de examen, inclusiv a candidaților care au promovat examenele de corigențe

16 august 2022: Limba și literatura română – proba scrisă

17 august 2022: Proba obligatorie a profilului – proba scrisă

18 august 2022: Proba la alegere a profilului și specializării – proba scrisă

19 august 2022: Limba și literatura maternă – proba scrisă

22 – 23 august 2022: Evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română

24 august 2022: Evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă

25 august 2022: Evaluarea competențelor digitale

26 și 29 august 2022: Evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională

31 august 2022: Afișarea rezultatelor la probele scrise (până la ora 12:00) și depunerea contestațiilor (orele 12:00 – 18:00).

Anunțul făcut de Ministerul Educației

„De asemenea, se interzice candidaţilor să comunice între ei sau cu exteriorul, să copieze, să transmită materiale care permit copiatul sau să schimbe între ei foi din lucrare, ciorne, notiţe sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, potrivit ordinului 5151/2021.

Nu este permisă folosirea, în timpul probelor scrise, a mijloacelor de calcul. Se folosește numai hârtia distribuită candidaților de către asistenți.

Cei care încalcă regulile de mai sus vor fi eliminați din examen și nu mai au dreptul de a participa la următoarele două sesiuni ale examenului de bacalaureat, fără a se lua în calcul sesiunea specială, indiferent dacă materialele/obiectele interzise au fost folosite sau nu.

După ce s-au terminat cele 3 ore, elevii predau lucrările în faza în care se află, fiind interzisă depășirea timpului stabilit. Trei candidați rămân în sală până la predarea ultimei lucrări”, potrivit Ministerul Educației.

Le este interzis candidaţilor la examenul de bacalaureat să introducă în sălile de examen ghiozdane, rucsacuri, sacoşe, poşete şi altele asemenea, potrivit ordinului de ministru 5.151/2021. Ei au obligaţia de a lăsa obiectele menţionate în sala de depozitare a obiectelor personale stabilită de comisia de bacalaureat în acest scop.

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.