Suma colosală pe care Simona Halep o cere pe vila de la Snagov. Cum arată casa în care sportiva și fostul soț au stat, e pe un teren de 10.000 mp

Simona Halep și-a scos la vânzare vila din Snagov!

Decizie radicală luată de Simona Halep, după ce a fost suspendată patru ani pentru dopaj. Fostul lider mondial a decis să scoată la vânzare vila de la Snagov în care a locuit alături de fostul ei partener de viață, Toni Iuruc. Însă, suma pe care o cere sportiva este una uriașă și nu oricine și-o permite. Iată cum arată locuința!

Simona Halep vinde vila de la Snagov

Simona Halep a traversat și încă traversează o perioadă nefastă, atât pe plan personal cât și pe plan profesional. La finalul anului trecut, jucătoarea de tenis din Constanța a divorțat de Toni Iuruc, chiar cu câteva zile înainte de a împlini un an de căsătorie cu acesta.

Ulterior, sportiva a fost testată pozitiv cu o substanță interzisă la US Open, iar ceea ce a urmat a afectat-o profund. Simona Halep nu a mai putut juca tenis și, recent, a primit o suspendare de patru ani din partea Agenției Internaționale pentru Integritate în Tenis,

Așa cum era de așteptat, fostul lider mondial a decis să atace această decizie la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Pentru a avea șanse, însă, a trebuit să angajeze niște avocați din Los Angeles, după cum a dezvăluit Ion Țiriac. Iar aceștia, mai mult ca sigur, nu sunt deloc ieftini.

”Păi ai controlat-o de 380 de ori în 10 ani și n-ai găsit… Și atunci e o treabă care nu e curată pe undeva. Acum Simona se duce la TAS, cu ce speranțe, nu știu.

Înțeleg că s-a dus cu niște avocați din Los Angeles. Nu îi cunosc, dar eu îi urez din tot sufletul numai bine”, a spus miliardarul român în cadrul unei apariții publice, potrivit prosport.ro.

Cât cere sportiva în schimbul casei în care locuit cu Toni Iuruc

Acum, fostul lider mondial a decis să-și vândă vila de la Snagov. Casa are nu mai puțin de nouă camere și piscină, însă suma pe care o cere este una pe măsură. Mai exact, Simona Halep vrea nu mai puțin de 4,4 milioane de euro în schimbul vilei în care a locuit cu fostul ei soț, conform sursei de mai sus.

Această casă a fost construită exact așa cum și-au dorit cei doi parteneri. ”Am o cameră specială pe care soțul meu a amenajat-o pentru mine. E făcută foarte bine și țin acolo toate trofeele câștigate la turneele de tenis.

E o cameră normală! Nu am multe (n.r. – camere), dar aceasta este destul de încăpătoare”, a spus sportiva în urmă cu mai mult timp, în cadrul podcastul-ui intitulat ”Match Point Canada”.

Citește și Nu ai mai văzut-o pe Simona Halep așa. Cum a apărut sportiva la antrenamentele din Dubai, fanii sunt îngrijorați!

Există și un teren de tenis în curtea vilei din Snagov

Casa Simonei Halep, de pe malul lacului Snagov, are și un teren de tenis în curte. El este construit la cele mai înalte standarde. De altfel, întreaga construcție este ridicată cu bun gust.

Imobilul este impresionant, arată foarte bine și este evident că cei doi foști parteneri nu au ținut cont de bani atunci când s-au ocupat de ridicarea și aranjarea acestuia. Vezi câteva imagini cu locuința din Snagov AICI!

Citește și Simona Halep, schimbare radicală de plan. Unde a fost surprinsă sportiva, asta spune multe despre relația cu Patrick Mouratoglou!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *