Suma uriașă pe care a plătit-o Andreea Bălan pentru noua sa mașină. Artista a dezvăluit din ce câștigă de fapt bani, pe lângă muzică

Andreea Bălan trăiește pe picior mare

Andreea Bălan este cunoscută de o țară întreagă, începându-și cariera de artistă încă din copilărie. De-a lungul timpului, vedeta s-a perfecționat și a ajuns să exceleze în anumite domenii care, acum, îi aduc câștiguri considerabile. Ultima achiziție cu care Andreea s-a lăudat în emdiul online este un bolid de lux pe care a dat nu mai puțin de 150.000 de euro, sumă dezvăluită chiar de ea, semn că nu s eferește să își asume achizițiile scumpe pe care le face.

Andreea Bălan și veniturile pe care le are

Iubita tenismenului Victor Cornea pare că are tot ce își dorește. Recent, Andreea Bălan și-a achiziționat o mașină foarte scumpă, care a costat nici mai mult, nici mai puțin de 150.000 de euro. A și postat o imagine cu autoturismul de fițe, iar unii internauți nu s-au rușinat să o întrebe de unde a avut atât de mulți bani pentru o așa mașină. Artista a mărturisit în social media faptul că veniturile ei se datorează proiectelor pe care le are în desfășurare.

„Sunt cântăreață, dansatoare, entertainer, jurat TV, influenceriță, patinatoare, câteodată prezentatoare, deci veniturile sunt din toate părțile”, a declarat Andreea Bălan.

Ce sacrificii face Andreea Bălan pentru succes

În timp ce mulți se întreabă cum de își permite lucruri scumpe, Andreea Bălan are grijă să le reamintească fanilor săi de câți ani muncește și câte sacrificii a făcut pentru a ajunge să aibă astăzi o viață la care mulți doar visează.

„Nu poți să le ai pe toate. Nu poți să fii o femeie de carieră și să realizezi foarte multe lucruri fără să iei de undeva. La mine s-a luat din copilărie, din adolescență, din lucrurile care trebuiau trăite emoțional la vremea respectivă (…) De acum, de când sunt mămică, prioritatea mea sunt fetițele mele. Evident, dacă vreau să-mi meargă în carieră, trebuie să-i aloc timp (…) În trecut, neavând copii, automat, 80% din timpul meu îl dedicam carierei mele și 20% relației mele sau prietenilor. De aceea, mult timp nu am avut vacanțe, nu am avut prieteni, pentru că tot timpul eram pe carieră”, a declarat Andreea Bălan pentru unica.ro.

Acum, blondina se poate bucura de succes pe toate planurile. Fetițele sale cresc văzând cu ochii, pe plan profesional este tot pe val, scoțând piese fresh pentru tânăra generație, bani are destui cât să își permită investiții de sute de mii de euro dar, cel mai important, iubește și este iubită de mai tânărul său partener, Victor Cornea. Și la capitolul timp pare să stea mai bine, având în vedere să își însoțește iubitul la mai toate competițiile sportive la care participă.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *