„Sunt celebru, scoate-mă de aici!” îi dă mari bătăi de cap Ralucăi Dumitru. Cum a ales între concurenții Răzvan Botezatu și Ruxy. „Mi-ar plăcea să se înțeleagă și să-și ia apărarea unul altuia” VIDEO EXCLUSIV

Raluca dezvăluie, exclusiv pentru Ego.ro, teribilele fobii ale lui Răzvan Botezatu, de șerpi și șoareci

După ce Răzvan Botezatu a susținut-o pe Raluca Dumitru în competiția „Survivor România” și a avut grijă de conturile ei de pe rețelele sociale, a venit rândul tinerei să-i întoarcă favorul. Din păcate, însă, Raluca Dumitru este prinsă între ciocan și nicovală căci, în cadrul competiției „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV), nu are un singur prieten, pe Botezatu, ci este în strânsă legătură și cu Ruxy. Totuși, Raluca Dumitru a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că se focusează mai mult pe Răzvan, căci între ei este o prietenie mult mai veche.

”Mie nu îmi plac persoanele care mint sau încearcă să se pună bine cu tine, iar pe la spate să te bârfească”

Raluca Dumitru mărturisește că urmărește cu sufletul la gură reality show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, care va debuta duminică seara, pe micile ecrane, tocmai pentru că în competiție se află doi buni prieteni de-ai ei, Bote și Ruxy.

„Eu cu Bote suntem prieteni de 8 ani. Nu pot să compar relația mea cu Bote și relația mea cu Ruxy. Într-adevăr, și cu Ruxy m-am apropiat foarte mult. O cunosc aproape bine, nu foarte bine. Și ea este o fată cerebrală, directă, sinceră. Mie nu îmi plac persoanele care mint sau încearcă să se pună bine cu tine, iar pe la spate să te bârfească. O să-i susțin pe amândoi și îmi doresc ca Ruxy cu Bote să se susțină acolo în competiție pentru că amândoi îmi sunt dragi și mi-ar plăcea să se înțeleagă și să-și ia apărarea unul altuia”, a povestit Raluca pentru EGO.ro, completând că Răzvan are mai mare nevoie de susținerea ei căci are destul de multe frici de învins și, în ciuda caracterului puternic pe care îl afișează, este un tip extrem de sensibil.

„Eu am încercat doar să-i ridic moralul. Totuși, nu am ajuns în stadiul în care să-i aduc gândaci. Încercam să-i aduc aminte de unele situații, cum ar fi atunci când am avut în emisiunea pe care o moderam împreună, un șarpe cu care trebuia să dansăm. Îl puneam să-și imagineze cum ar fi într-o cutie cu astfel de șerpi pentru că el nici la matinal nu a vrut să-l atingă. El e mai fricos din fire, dar îmi doresc să demonstreze că este foarte bun și să își înfrunte orice frică. Știu că îi este frică de șobolani, de șoareci. Îmi doresc să iasă regele junglei pentru că merită”.

„Dormeam foarte mult la el acasă”

Raluca și Răzvan nu doar că au lucrat împreună pentru aceeași emisiune TV, dar și-au petrecut mult timp împreună, astfel încât se cunosc foarte bine unul pe celălalt.

„Cu Bote nu am locuit împreună, dar dormeam foarte mult la el acasă în perioada în care aveam emisiunea matinală pentru că el stătea foarte aproape de platourile de filmare. Mai venea și el pe la mine acasă, dar de obicei veneam eu la el cu mâncare de la mama pentru că mama gătește foarte bine și tot timpul îmi cerea să-i aduc. Eu aveam un interes pentru că dormeam și eu mai mult dimineața”, ne-a mai spus fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!”.

Despre Răzvan Botezatu: „El este foarte dedicat atunci când face ceva”

Raluca este convinsă de faptul că parcursul lui Răzvan va fi unul de lungă durată în cadrul show-ului, fiind printre puținele persoane din anturajul ei care se dedică complet atunci când vine vorba de un proiect, indiferent de complexitatea lui.

„Tot timpul, când făceam ceva cu el, numai peripeții aveam și ne certam de fiecare dată. Că ori eu greșeam ceva, ori lui nu îi ieșea cum trebuie. El este foarte dedicat atunci când vrea să facă un filmuleț și, până nu iese, repetă de 100 de ori, iar eu începeam cu crizele, pentru că mă plictiseam, și ne certam. Prietena mea Claudia este la fel, vrea să iasă totul din prima. La ultima filmare împreună s-a lăsat cu supărări”, a mai povestit Raluca pentru EGO.ro.

De când Ruxy și Botezatu au plecat în Republica Dominicană, bruneta își petrece timpul alături de o altă bună prietenă, Claudia Stoica. De curând, cele două au devenit virale pe rețelele sociale, în urma unui filmuleț extrem de amuzant.

„Trebuia să filmăm pe marginea unei piscine, îmbrăcate în rochii de seară, pentru o postare pe Tik Tok. Trebuia cumva să ne aruncăm îmbrăcate în piscină, dar eu cumva credeam că nici ea nu o să sară. Nu am apucat să-i spun că eu nu sunt pregătită. Eu nu am sărit, i-am dat țeapă, dar, în același timp, cât ea mă blama, încercam să găsesc soluții, că trebuia să mai filmăm o dată. Mă gândeam cu ce să usuc rochia. Așa că am uscat-o cu fierul de călcat cât timp ea s-a uscat la păr cu feonul și am mai tras o dublă ca să fie filmulețul reușit”, a mai povestit amuzată Raluca.

 

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!” îi dă mari bătăi de cap Ralucăi Dumitru
Raluca Dumitru

„S-a întâmplat să fim certate și o săptămână”

Deși pare genul de persoană care privește totul cu mult umor și că ar face orice pentru prietenii ei, Raluca mărturisește că în același timp este și extrem de orgolioasă și trece cu greu peste o dispută.

„Da, m-am certat cu Claudia de-a lungul timpului. Dar, de cele mai multe ori, ea a cedat. Eu sunt mai orgolioasă și țin la supărare, nu prea fac eu primul pas spre împăcare. În general, prietenii mei cei mai buni, Claudia, Bote, știu că eu sunt foarte sufletistă, dar nu sunt genul care să vină să ne împăcăm. Atunci cedează ei pentru că este oarecum un sentiment reciproc”, a mai spus tânăra, completând că sinceritatea ei a făcut ca unii prieteni să nu îi vorbească zile întregi.

„S-a întâmplat să fim certate și o săptămână fără să vorbim. De la haine nu ne certăm, în general discuțiile pornesc de la diverse teme. Spre exemplu, dacă Claudia are o relație și eu încerc să-i dau un sfat, eu îi spun punctul meu de vedere, care de multe ori nu este același cu al ei și se supără. Dar eu îi spun că mai bine o prietenă sinceră, decât una care o minte. Acum s-a obișnuit cu mine, dar la început nu prea accepta și ne certam foarte rău. Eu nu îi dădeam dreptate și ea se supăra”.

În momentul de față, Raluca Dumitru își ia poziția de telespectator și urmărește cu sufletul la gură parcursul lui Răzvan Botezatu și al lui Ruxy, în competiție, însă susține că i-ar plăcea să revină și pe micul ecran, dacă s-ar ivi ocazia.

„Dacă vor fi proiecte pe o perioadă scurtă care să-mi placă nu o să spun nu”, a mai povestit Raluca pentru EGO.ro.

Mai multe imagini în galeria foto de mai sus!

10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.