Sunt însărcinată cu amantul meu. Nu pot să îi spun adevărul soţului meu

Sunt într-o situațiecum nu se poate mai dificilă. Însărcinată cu amantul, imposibil să-mi păresesc soțul sau sa-i spun adevărul despe sarcină.
Sunt însărcinată cu amantul meu. Nu pot să îi spun adevărul soţului meu

După ce te-ai luat la trântă cu viața și crezi că ești dispusă să faceți pace, să o  accepți așa cum e, mai mult sau mai puțin bună, vine parcă să-ți mai dea una în moalele capului. Să-ți arate „cine-i șeful”. Cel puțin asta simt eu acum, când sunt însărcinată cu amantul meu.

Avem o relație de mai bine de un an și nu am de gând să renunț la el. Dar nici la soțul meu nu pot să reunț, pentru că mi-ar face viața un calvar. Nu știu cum să fac acum, pentru că nici să-i spun nu pot. Adevărul este că, la cât este de dur cu mine, oricare dintre variante – să-l părăsesc sau sa-i spun despre sarcină – s-ar termina prost pentru mine.

Suntem căsătoriți de aproape șase ani, însă de la doar câteva luni de căsătorie a început să se poarte cu mine ca și cu o servitoare. Nu am mai avut voie să muncesc, a trebuit să renunț la job și să stau acasă, să-l servesc pe el. Nu am mai avut voie nici să am prietene, iar dacă mă vedea salutând un bărbat, viața mea devenea un calvar pentru următoarele câteva zile. Mă certa, mă insulta în toate felurile și mă tortura psihic, să-i spun cine e și de unde-l cunosc. Ce am avut cu el. Deși erau doar foști colegi sau amici.

Am devenit sălbatică, nu mai aveam voie decât să o vizitez pe mama, dar și asta uneori, doar. În afară de asta, nimic fără aprobarea lui. Sau însoțită de el. De câte ori am încercat să-l părăsesc, a venit după mine și a abordat toate metodele. De la amenințare, la manipulare, orice, doar să mă întorc.

Din fericire pentru mine, jobul lui l-a obligat să părăsească orașul câteva zile pe săptămână. Așa am mai început să mai ies și eu din casă, cu toate că mă verifica cel mult la două ore.

Sunt însărcinată cu amantul meu

Pe Ionuț l-am cunoscut pe rețelele sociale. Vorbeam deja de câteva luni când Gelu, soțul meu, a început să lucreze în orașul vecin de luni până joi. Ionuț îmi cunoștea situația și încerca mereu să mă încurajeze. La început a fost o amiciție, nu ne-am gândit că vom ajunge așa departe. Dar, după ce am reușit să fur câte o oră de libertate în lipsa lui Gelu, am început să mă văd cu Ionuț și viața mea s-a schimbat totul. Dintr-o dată am început să simt că trăiesc, că valorez ceva, că viața mea și sentimentele mele sunt la fel de importante și contează la fel de mult ca și ale soțului meu. Am început să simt că pot fi mai mult decât o servitoare în casă și chiar am îndrăznit să sper că pot fi iubită.

Am început să trăiesc cu el o poveste de dragoste care m-a făcut cea mai fericită persoană de pe planetă. Începusem să nu mai sufăr nici la jignirile și insultele lui Gelu. Îi îndeplineam dorințele cu mai multă toleranță, știind că imediat ce pleacă mă voi vedea cu Ionuț. Parcă nu mă mai deranja așa de tare regimul strict la care mă supunea Gelu. Aveam speranță că pleacă și mă pot bucura și eu de bucățica mea de libertate. Bucățica mea de cer senin.

Din păcate, toate acestea au un preț. Gelu nu a vrut niciodată să avem copii. Spune mereu că dacă voi avea un copil, nu voi mai putea avea grijă de el. Același lucru îl spune și mama lui. Cum să avem un copil, atunci de fiul ei cine va mai avea grijă?

Mi-e frică să-i spun despre sarcină

Acum mi-e îngrozitor de frică să-i spun că sunt însărcinată. Desigur că va începe să-și facă scenarii și mă va tortura cu întebările. Dar m-am gândit mult în aceste zile. Chiar dacă ar fi fost copilul lui – ceea ce este extrem de puțin posibil –  tot la fel de frică mi-ar fi să-i spun.

Și iată că sunt însărcinată cu amantul meu și nu pot să spun nimănui. Nu am nici măcar cu cine să discut despre această problemă. Ca să fiu sinceră, chiar dacă par nedreaptă, m-aș simți răzbunată pe Gelu știiind că va crește copilul altuia. După cât de mult rău mi-a făcut, cred că ar merit asta. Dar, dacă aș putea alege, aș alege să-mi petrec viața cu Ionuț într-un loc departe de tot ce a însemnat pentru mine viața cu Gelu.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
6.3 34 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
27 aprilie aduce cea mai bună veste pentru pensionarii din România
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *