Suntem împreună de 10 ani, dar niciodată nu mi-a spus că mă iubește. Un detectiv particular mi-a deschis ochii

Am crezut că înnebunesc!
Suntem împreună de 10 ani, dar niciodată nu mi-a spus că mă iubește. Un detectiv particular mi-a deschis ochii

Suntem împreună de 10 ani, dar niciodată nu mi-a spus că mă iubește! Relația noastră a început mai mult dintr-o plictiseală, dar nu a durat mult și m-am îndrăgostit nebunește de el. Nu mi-a fost teamă să îi spun că îl iubesc, deși jurasem în trecut că nu îmi voi mai declara iubirea nimănui, având în vedere că fostul partener m-a rănit enorm.

În 10 ani de relație nu mi-a spus că mă iubește

În fine, revenind la actualul meu iubit, deși se comportă exemplar când facem dragoste, în cei 10 ani de relație nu mi-a spus că mă iubește. Bineînțeles că i-am reproșat asta nu doar o dată, dar de fiecare dată motivează că nu este pregătit (?!). Oricât am încercat să îl determin să discute cu mine despre sentimentele lui, evită, apoi se enervează maxim.

„Mă iubești sau nu?”, l-am întrebat într-o dimineață, înainte de a mă da jos din pat. Mi-a evitat privirea și tot ce a putut să îmi spună a fost să îl las cu prostiile astea. Nu știu ce s-a întâmplat în trecutul lui, despre care refuză să vorbească, așa că atitudinea lui m-a împins să angajez un detectiv particular.

Vezi și Eu l-am iubit enorm, dar infidelitatea lui m-a făcut să mă distanțez. Acum ar face orice pentru noi, dar eu nu mai vreau relația

Ce a descoperit un detectiv particular despre trecutul iubitului meu

Oricum nu știu mare lucru despre familia lui. Din spusele lui, părinții au murit, iar sora lui este plecată de foarte mulți ani în străinătate. Ciudat este că niciodată nu l-am auzit vorbind cu ea la telefon, eu nici măcar nu știu cum arată cumnata mea.

Când ne-am mutat împreună, mi-a zis că trecutul lui rămâne în trecut și că doar prezentul contează pentru noi. Am acceptat asta, fără să pun întrebări, însă curiozitatea m-a determinat să contactez un detectiv particular.

Chiar recent m-am întâlnit cu el, care mi-a oferit detalii șocante. De fapt, părinții iubitului meu trăiesc în nordul țării, sunt cunoscuți în zona aia, însă nu are o soră, așa cum a susținut în tot acest timp. A rupt legătura cu ei după ce fosta lui iubită a murit într-un accident de mașină provocat cumva de tatăl lui. Fusese prima lui dragoste, iar moartea ei l-a marcat profund.

Citește și Ne-am despărțit din cauza mamei lui. Noi ne iubeam, dar ea nu a putut să înțeleagă asta

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, dezvăluiri despre relația pe care o avea la început cu soția sa
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *